ENTREVISTA

Emily Ratajkowski: "Cada una pot elegir lliurement si porta un biquini o un burca"

La model i actriu anima a assumir el seu cos amb orgull i reivindica alt i clar el dret a mostrar-lo

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Emily Ratajkowski ha sigut la protagonista de la festa que Elle ha organitzat amb motiu del llançament  de l’última fragància femenina de Paco Rabanne, Pure XS For Her.  La vetllada, que s’ha celebrat a la casa del decorador Pasqua Ortega a Madrid, ha comptat amb la presència de nombroses cares conegudes, entre elles, Boris Izaguirre i Vicky Martín Berrocal.

Amb 18 milions de seguidors a Instagram, la model i actriu s’ha convertit en la veu del nou feminisme. Actriu, empresària i activista, anima les dones a assumir el seu cos amb orgull i reivindica alt i clar el dret a mostrar-lo.

La top, de 27 anys, que protagonitza la portada de desembre de l’esmentada publicació, ha concedit una entrevista en la qual dona curs a la seva versió més reivindicativa i atrevida, sempre amb el feminisme i la feminitat per bandera. 

Aquest compromís amb la igualtat l’ha posat a l’ull de l’huracà, especialment després de ser detinguda per haver mostrat els pits durant una manifestació davant el Capitoli.

"Per mi la lluita té molt a veure amb la nostra capacitat d’escollir. Que, per exemple, cada una pot escollir lliurement si porta un biquini o un burca", afirma la supermodel, que insisteix com l’ha marcat l’educació rebuda a casa seva: "Vaig créixer envoltada d’adults que em tractaven d’igual a igual. Sempre em van escoltar, i això em va empènyer a més seguretat en mi mateixa i a perdre la por de defensar les meves idees".

Notícies relacionades

"L’ésser humà té tendència a xafardejar. Per això el meu avi ens demanava que a casa no parléssim de persones, sinó d’idees; de política, art o literatura, que són coses més enriquidores", destaca Ratajkowski.

Entre altres qüestions, la celebritat opina que "quan puges a Instagram tants vídeos i tantes fotos com jo, la gent creu que et coneix, però es tracta tan sols de ‘frames’ del teu dia a dia escollits conscientment". I conclou: "No és una versió autèntica de tu. Els ‘posts’ no són més que una part de la realitat".