ACOMPANYADA DE LA SEVA MARE I GERMANA

Terelu Campos, amb rostre seriós, després d'una revisió

La col·laboradora de 'Sálvame' ha tingut problemes en el postoperatori de la mastectomia de la qual va ser intervinguda el mes passat

20181120 415456 terelurevisione 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Aquest dilluns Terelu Campos ha acudit a la Fundació Jiménez Díaz acompanyada de la seva mare, María Teresa Campos, i la seva germana, Carmen Borrego, per a una revisió mèdica relacionada amb l’operació d’urgència a la qual va ser sotmesa el 14 de novembre a conseqüència de problemes en el postoperatori de la mastectomia de la qual va ser intervinguda l’octubre passat.

La col·laboradora de ‘Sálvame’ va arribar seriosa a l’hospital seguida per la seva mare i germana, que han estat al seu costat durant tot aquest dur procés, ja que es tracta d’una intervenció molt agressiva i que, a diferència d’altres, és el pacient el que decideix si sotmetre-s’hi o no per reduir el risc de futurs càncer de mama en persones amb una alta probabilitat de patir-lo.

Terelu, molt abrigada i amb ulleres de sol, s’ha mostrat seriosa i sense ganes de parlar amb la premsa. La seva mare, en canvi, ha sigut l’única que sí que ha tingut unes paraules i un lleu somriure amb els mitjans de comunicació.

Notícies relacionades

La seva filla Alejandra, i el nòvio d’aquesta, Dj Lobo, n’han estat molt pendents i fins i tot van anar a sopar tot i que fos un gran esforç per a les Campos Borrego.

Primer reconeixement

A la sortida, Terelu tampoc ha mostrat més bona cara. Aquesta ha sigut la primera revisió després de la intervenció, pràcticament d’urgència, després dels problemes amb el teixit de la seva pell. Tot sembla indicar que sortia d’alguna cura i que li havien posat una bena, jutjant per l’expressió de les imatges i de la bossa que porta la seva germana Carmen, que no se separa d’ella.

Temes:

Terelu Campos