INTERVINGUDA DE NOU

L'operació de Terelu ha sortit bé

Un mes després de sotmetre's a una mastectomia, la col·laboradora de televisió ha hagut de ser intervinguda de nou

20181114 414703 tereluoperacione 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Dilluns passat Terelu Campos acudia a la Fundació Jiménez Díaz acompanyada de la seva mare María Teresa Campos per sotmetre's a una revisió mèdica relacionada amb l'operació de doble mastectomia a què es va sotmetre el passat 6 d'octubre.

La seva cara a la sortida mostrava la seva tristesa, perquè havia de patir una nova intervenció d'urgencia.

La decisió de Terelu, de 53 anys, de sotmetre's a aquesta nova intervenció ha sigut una de les més difícils de la seva vida, una decisió que l’ha portat a passar "la por més horrible del món" ja que es tracta d'una operació molt agressiva i que a diferència d'altres és el pacient el que decideix si sotmetre's a ella o no per reduir el risc de futurs càncers de mama en persones amb una alta probabilitat de patir-lo.

La col·laboradora de televisió va ingressar dimarts passat a la tarda sense que ningú la veiés a la clínica per operar-se aquest dimecres. La seva mare María Teresa Campos arribava a les 7.30 del matí per ser al costat de l'operació de cicatrització de la seva filla.

Notícies relacionades

La col·laboradora de televisió ja ha sortit de la sala d'operacions i des de la Fundació Jiménez Díaz asseguren que "tot ha sortit bé”, tal com publica Europa Press, l'operació ha acabat i ha sortit tot bé.