ESTRELLA AMB BONA RATXA

Jessica Chastain, mare per gestació subrogada

L'actriu i el seu marit han donat la benvinguda a Giuletta, la seva primera filla en comú

zentauroepp38861645 cap d antibes  france   may 20   jessica chastain  l  and gi181120134038

zentauroepp38861645 cap d antibes france may 20 jessica chastain l and gi181120134038 / David M Benett

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Jessica Chastain es troba en molt bon moment tant en l’àmbit personal com professional. La protagonista de ‘355’ i el seu flamant marit, l’aristòcrata i empresari Gian Luca Passi de Preposulo, Gian Luca Passi de Preposulo,de 34 anys (sis menys que ella), han donat la benvinguda al seu primer fill junts. Segons Page Six, es tracta d’una nena anomenada Giuletta que sembla que va néixer per gestació subrogada i que ja ha fet els quatre mesos.

La parella va ser vista fa uns dies amb el seu nadó passejant per l’Upper East Side de Nova York mentre anaven a la consulta del pediatre. A més, aquesta web assegura que el matrimoni intenta no separar-se de la seva filla fins i tot quan viatgen. De fet, se’ls va veure fa unes setmanes a Boston, on la intèrpret va aprofitar per passejar amb la seva filla pels carrers de la ciutat durant un descans del rodatge de la pel·lícula Eve.

Fa uns dies, l’estrella nord-americana es va encarregar d’inaugurar la temporada nadalenca amb la tradicional encesa de l’arbre de les Galeries Lafayette de París. Per a aquesta ocasió, Chastain, que no va dubtar a emportar-se amb ella la filla, va lluir un vestit d’Ulyana Sergeenko que cridava l’atenció,  amb escot cor.

Davant del nombrós públic concentrat sota de la vidriera de les mítiques galeries,l’estrella nord-americana va donar les gràcies als assistents i va assegurar que estava molt emocionada. "¿Ho fem ara? ¿Encenem l’arbre? ¿Estan tots a punt?”, va preguntar insistentment abans de prémer el botó que inaugura la temporada nadalenca a la capital francesa. 

Notícies relacionades

Chastain sempre ha portat la seva vida personal lluny dels focus i tant la intèrpret com el seu marit no han fet cap declaració sobre això.

De fet, tots dos són molt gelosos de la seva intimitat, ja ho van demostrar durant la celebració del casament, amb una cerimònia a la qual van assistir uns quants familiars i amics de la parella.