DIA GRAN DEL PRINCIPAT

La família Grimaldi celebra el Dia Nacional de Mònaco

La festivitat ha estat marcada per dues absències, la de Carlota Casiraghi, que fa unes setmanes va donar a llum el seu segon fill, i la de Camilla Gottlieb, la filla petita d'Estefania

zentauroepp45959657 par17  m naco  m naco   19 11 2018   el pr ncipe alberto ii 181119163553

zentauroepp45959657 par17 m naco m naco 19 11 2018 el pr ncipe alberto ii 181119163553 / SEBASTIEN NOGIER

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Com cada 19 de novembre des del 1949, la família Grimaldi ha celebrat amb magnificència el Dia Nacional de Mònaco. La festivitat ha estat marcada per dues absències, la de la filla gran de Carolina de Mònaco, Carlota Casiraghi, que fa unes setmanes va donar a llum el seu segon fill, fruit de la seva relació amb el productor de cine Dimitri Rassam, així com la de Camilla Gottlieb, la filla petita d’Estefania.  

Després de passar revista a l’exèrcit, Alberto ha presidit la missa oficial, que ha tingut lloc a la catedral de Nostra Senyora Immaculada. El príncep ha estat acompanyat de la seva dona, Charlene i just davant d’ells hi havia els quatre fills de Carolina, amb les seves respectives dones i fills; i els més grans d’Estefania.  

Notícies relacionades

Una vegada finalitzat el servei religiós, la família monegasca s’ha traslladat a la plaça de Palau per presenciar la desfilada militar. Mentre el príncep Albert saludava les tropes, els seus fills, els bessons Jaume Gabriela, que al desembre compliran quatre anys, sortien al balcó sense perdre’s detall del que passava.  

La princesa Gabriela ha protagonitzat un dels moments més entranyables del dia al veure com queia des del balcó el globus amb què estava jugant. La petita ha compartit protagonisme amb el seu germà, i la resta dels petits de la família, com Sasha i Índia Júlia, els fills gransd’Andrea Casiraghi  Tatiana Santo Domingo, Stefano, el fill gran de Pierre Casiraghi i Beatrice Borromeo, que va néixer el 28 de febrer del 2017.