AUGMENTA LA FAMÍLIA

Ana Boyer i Fernando Verdasco esperen el seu primer fill

Boyer anuncia a 'Hola' que de moment no sap el sexe del nadó

zentauroepp44217200 graf6123  madrid  08 07 2018   el tenista fernando verdasco 181107114700

zentauroepp44217200 graf6123 madrid 08 07 2018 el tenista fernando verdasco 181107114700 / Emilio Naranjo

1
Es llegeix en minuts
Jorge Gonzalo

Ana Boyer ha confirmat que espera el seu primer fill amb el tennista madrileny Fernando Verdasco a la seva revista de capçalera, l’'Hola'. Ho fa amb un reportatge fotogràfic a casa de la seva mare, Isabel Preysler. "A Fernando i a mi ens va fer moltíssima il·lusió. Naixerà a finals d’abril, estic ja de tres mesos", explica.

La parella va començar a sortir fa uns cinc anys després de conèixer-se en un concertd’Enrique Iglesias. El 8 de desembre del 2017 va tenir llocel casament amb exclusiva entremig, celebrat a l’illa de Mustique, al Carib, en companyia de 60 familiars i amics. "Ara comença una altra etapa, que també serà boníssima", explica la jove, de 29 anys, a la revista.

Ana Boyer explica que encara no saben el sexe del nadó i que tampoc han pensat encara en noms. "A Fernando li encanten els nens. Crec que serà un pare molt divertit". La filla d’Isabel Preysler explica també que en l’única revisió mèdica que ha fet fins al moment, Verdasco va poder seguir-ho tot pel mòbil, ja que estava viatjant i que tots dos estaven "molt emocionats".

Ana Boyer va deixar la seva carrera professional per seguir la parella en els tornejos internacionals, com ha deixat patent tot aquest temps en el seu Instagram. "De moment continuem com sempre, de torneig en torneig," assegura. El nadó naixerà a Madrid o a Doha (Qatar), on Verdasco té fixada la residència. 

Notícies relacionades

La parella es llança així a l’aventura de formar una família i donar un nou net a Isabel Preysler, que ja té els bessons d’Enrique Iglesias i Anna Kournikova, que viuen als Estats Units, i els dos fills de Chabeli. 

Sobre la possibilitat de casament entre la seva mare, Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa, assegura: "No crec que els canviï gaire el dia a dia, però, si els fa il·lusió, serà formidable".