PEL SEU EMBARÀS

Meghan redueix la seva agenda

"Està embarassada, això cansa", va dir el príncep a un espectador dels Jocs Invictus

lmmarco45563681 topshot britain s prince harry and his wife meghan the du181022131938 / DARREN ENGLAND

lmmarco45563681 topshot   britain s prince harry and his wife meghan  the du181022131938
lmmarco45564376 britain s prince harry  r  talks with a member of the butchu181022132004

/

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Meghan Markle, dona del príncep Enric, que espera donar a llum a la primavera, reduirà la seva agenda. De fet, ja ha reduït les seves aparicions públiques en aquest viatge oficial de 16 dies dels ducs de Sussex a Austràlia,  les illes Fiji, Tonga i Nova Zelanda. Segons ha recordat el palau de Kensington, en aquesta primera setmana de la seva gira el programa del príncep Enric i la seva dona "ha estat sobrecarregat de visites".

La duquessa de Sussex no va participar aquest diumenge en una entrega de medalles en el marc dels Jocs Invictus. "Descansa. Està embarassada, això cansa", va explicar el príncep a un espectador que li va preguntar per ella, segons la cadena ABC. Meghan es va unir després al seu marit per a un dinar amb el primer ministre, Scott Morrison, abans d’assistir a una prova de vela a la badia de Sydney.

Notícies relacionades

Aquest dilluns, la parella ha viatjat fins a l’illa Fraser, a Queensland, inscrita al patrimoni mundial de la Unesco, tot i que la duquessa no participarà en el programa previst. El príncep s’ha reunit a l’illa amb representants de la comunitat aborigen. 

La gira reial prossegueix fins al 31 d’octubre a Nova Zelanda i des de Kensington s’ha anunciat que no hi haurà canvis durant el programa de la visita, en què la parella passarà per Fiji i Tonga, malgrat les advertències de risc moderat de Zika a la zona, una malaltia que pot afectar les embarassades.