26 maig 2020

Anar al contingut

AL MUSEU DE CERA DE MADRID

Isabel Preysler ja té la seva rèplica de cera

"Té els mateixos ulls que jo, no hi veig cap error", va assegurar la 'socialité', acompanyada de Mario Vargas Llosa

El Periódico

Ballesteros

Isabel Preysler ja té la seva rèplica de cera
Isabel Preysler ja té la seva rèplica de cera
Isabel Preysler ja té la seva rèplica de cera

/

Isabel Preysler, als seus 67 anys, ja pot presumir de tenir el seu clon de cera al Museu de Cera de Madrid. La reina de cors es va fer pregar gairebé una hora, però no va defraudar. Acompanyada de la seva parella des de l’estiu del 2015, l’escriptor Mario Vargas Llosa, de 82 anys, va arribar a la zona d’Arts i Ciències del museu dijous a la nit per deixar-se fotografiar amb la seva bessona de cera i comprovar si, com altres vegades, el resultat és òptim o si, en canvi, es tracta d’una nova espifiada.

Després d’uns segons de mirar la seva figura de costat i acostar-s’hi, la ‘socialité’ va emetre el seu veredicte: "Té els mateixos ulls que jo, no hi veig cap error", va exclamar amb el millor dels seus estirats somriures. Al seu costat, Vargas Llosa somreia i alguns dels presents, amb certa malícia, asseguraven que la figura s’assembla més a la seva filla Tamara que a ella. La Preysler de cera llueix, per indicació de la de carn i os, un vestit blau de llunes, el mateix que la musa de Porcelanosa va escollir a Oviedo l’any 2011 per a la inauguració de la firma de ceràmiques de la qual és imatge. 

A partir d’ara, la figura de cera d’Isabel Preysler i la que ja hi ha de Vargas Llosa al museu substitueixen les d’Angelina Jolie i Brad Pitt –s’entén ara que els actors estan lluitant per tancar el seu divorci– al lloc que ocupaven fins aquest moment, mirant una escena que representa Romeu i Julieta, els símbols de l’amor etern. Una ubicació per a la qual la rèplica de cera de Vargas Llosa ha sigut desplaçada des de la zona on es troben altres figures de la literatura mundial.

Va ser fa just un any, a finals d’octubre del 2017, quan el museu madrileny, qüestionat en més d’una ocasió pel desafortunat resultat de les rèpliques dels personatges que fa, anunciava que la protagonista de la crònica rosa s’havia deixat fotografiar per l’equip artístic del museu, que li va prendre mesures antropomètriques per fer la seva figura en cera.