REGIRAR EN LA MEMÒRIA

L'exnòvio de George Michael revela que abans de la seva mort va intentar suïcidar-se

Fadi Fawaz, que va ser qui va descobrir el cos sense vida del cantant, revela els seus intents per acabar amb la seva vida

lmmarco36745966 gente  fadi fawaz y george michael instagram180925160352

lmmarco36745966 gente fadi fawaz y george michael instagram180925160352

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Fadi Fawaz, l’exnòvio de George Michael, amb qui el cantant britànic d’origen grec va mantenir una relació sentimental fins a uns mesos abans de la seva mort a causa d’una lesió coronària al Nadal del 2016, continua provant de remoure el passat, per a desesperació de la família del cantant, que ha intent evitar el circ mediàtic.

Després d’anunciar que està preparant un llibre de la seva vida junts o, més recentment, de protagonitzar un atac d’ira a les xarxes socials en les quals assegurava "odiar" el seu antic company després de confirmar-se que ell s’havia quedat fora del repartiment de béns del testament, torna a la càrrega.

A les xarxes socials, Fawaz afirma que George Michael va intentar treure’s la vida fins i tot en quatre ocasions abans de la seva mort. En una ocasió mentre estava ingressat en un hospital de Londres. I en una altra saltant d’un cotxe en marxa, un accident que el 2013 els representants de George van atribuir a un error per part del cantant mentre intentava tancar una porta del vehicle que no havia quedat ben assegurada.

"Mentre estava en rehabilitació va intentar apunyalar-se 25 vegades. No em va explicar mai com ho havia fet quan el van ingressar durant tres dies a Marylebone. Jo solia dir-li amb referència a aquell intent de suïcidi: '¿No te n’alegres que allò del 16 de maig no arribés mai a passar?', i ell em responia que no. Volia morir i era molt dur escoltar aquelles paraules. Crec que la vida s’havia acabat per a ell feia molt temps", diu part del missatge publicat per Fawaz.

Notícies relacionades

En una altra entrega de la seva publicació, afirma que en els seus últims anys George Michael consumia amb regularitat èxtasi líquid, una addicció que hauria empitjorat després del seu ingrés en un centre de Viena el 2011 i que, segons ell, podria haver sigut substituïda per una altra de més greu encara al crac.

Fadi Fawaz ha recordat una vegada més el moment en què, al matí de Nadal de fa dos anys, es va trobar a l’estrella al llit de la seva mansió de Londres per revelar quin va ser el primer pensament que li va venir a la ment: "Vaig pensar que ja estava, que al final ho havia fet. Li havia suplicat que no ho fes, però estava massa deprimit. Només volia morir".