GLAMUR AL MICROSOFT THEATER

Emmy 2018 | Els millors 'looks' de la 'gold carpet'

Els 'outfits' de les estrelles que més van brillar a la gala de la 70a edició dels premis de l'Acadèmia de Televisió dels Estats Units

goldcarpet

goldcarpet

3
Es llegeix en minuts
Laura Estirado

L’alfombra daurada de la gala de la 70a edició delspremis Emmy, celebrada al Microsoft Theater de Los Angeles, ha rebut totes les estrelles del firmament televisiu. Entre les actrius, actors, directors, productors i figures de la petita i gran pantalla que han trepitjat la gold carpet destaquen pels seus outfits i glamur les següents que ara repassem:

1/ Penélope Cruz

Tot i que l’actriu espanyola se’n va anar amb les mans buides dels Emmy 2018  –estava nominada pel seu paper de Donatella Versace a American Crime Story: El asesinato de Gianni Versace–, va tornar a ser una de les més ben vestides de la nit, amb un model blanc i gris amb detalls de plomes que no era de la dissenyadora italiana, sinó un model d’alta costura de Chanel. I és que Cruz és des de fa uns mesos ambaixadora de la ‘maison’ francesa.


2/ Scarlett Johansson

La protagonista de Lost in translation no estava nominada en cap categoria, però va arribar al teatre Microsoft de Los Angeles com a acompanyant de la seva actual parella, el còmic Colin Jost, que va ser un dels presentadors de la gala, amb Michael Che. Va enlluernar amb un vestit blanc amb lluentons, escot en forma de V o Bardot i esquena descoberta per mostrar el seu megatatuatge de roses a l’esquena (potser en homenatge a la seva filla, Rose Dorothy) al costat d’un xaiet. El model, de Balmain, a més, li deixava al descobert la seva esquerra. Tota una lliçó de moda sense obrir la boca.


3/ Millie Bobby Brown

La protagonista de Stranger things va eclipsar moltes de les companyes de la nit per la seva elecció "supercuqui", com l’han batejat a les xarxes. Lluny dels talls de sirena cenyits al cos, es va decantar per un vestit amb faldilla bollada, amb escot també Bardot de millennial pink (el to de rosa de moda entre els més joves) de Calvin Klein. A joc, uns stilettos del mateix rosa pastís.


4/ Emilia Clarke

Daenerys Targaryen, la mare dels dracs de Joc de trons –la sèrie d’HBO que ha tornat a triomfar en els Emmy– va enlluernar amb un agosarat vestit negre amb transparències i aplicacions florals de Dior.


5/ Rachel Brosnahan

La maravillosa Sra. Maisel (Amazon), que es va emportar una estatueta a la millor actriu de comèdia, va elegir per recollir el seu premi un Oscar de la Renta de color vermell passió amb subtil degradat en ombra a la faldilla. Al cos destacava una de les espatlles caigudes. Completaven el look passió uns talons també vermells de Schutz i unes elegants arracades de brillants de Tiffany.


6/ Evan Rachel Wood

La Dolores de Westworld no va anar al teatre a cavall ni amb el rifle amb què sol passejar-se pel parc temàtic on habita en la ficció d’HBO. Per a l’alfombra daurada va triar un impol·lut vestit esmòquing de vellut negre amb faldilla de cua. A més del reivindicatiu llaç blau a la solapa –en recolzament a la Unió Americana de Llibertats Civils–, que també van lluir altres actors, Evan Rachel Wood va destacar pel seu recollit, dissenyat per l’estilista de celebritats de Tresemmé, John D, i amb ornament floral.


7/ Keri Russell

La protagonista de The Americans va lluir un dels conjunts més sexis de la gala: amb una jaqueta de pelleteria d’alta costura de Zuhair Murad, acabada en un cinturó de plomes i una faldilla de plecs de gasa i amb grans obertures. Espectacular l’escot fins a gairebé el melic i les sandàlies romanes amb tires daurades; l’única nota de color del total black look.


8/ Dakota Fanning

La jove policia d’El alienista va ser una de les més ben vestides dels premis amb la seva elecció maragda metal·litzat, un Chiristian Dior Couture encreuat de tirants i escot de cor, i amb una faldilla sublim, sofisticada i lleugera amb frunzits i amb pales. Fanning va rematar el look amb unes arracades també maragdes i un senzill semirecollit.


9/ Jessica Biel i Justin Timberlake

Notícies relacionades

La protagonista de The Sinner (Netflix) i el seu marit, el cantant Justin Timberlake, es van convertir en una de les parelles més adorables de la cerimònia. Ella, amb un model blanc, el color que va predominar aquest any en els Emmy. El seu model, sense tirants, i amb un teixit semitransparent que emulava les escates d’una sirena, és obra de Ralph&Ruso. Ell, amb corbata de llacet i un esmòquing impecable.


10/ Ricky Martin

El cantant porto-riqueny tampoc no es va endur cap Emmy pel seu treball a American Crime Story: El asesinato de Gianni Versace, en què interpreta Antonio D’Amico, company de l’assassinat modista, però sí que va ser un dels més guapos de l’alfombra, a la qual va arribar amb la seva parella, Jwan Yosef, que va vestir un impressionant esmòquing  blau.