TORNADA A L'ESCOLA

Els Reis porten Elionor i Sofia a classe

La princesa d'Astúries farà segon d'ESO i la seva germana, sisè de Primària

20180911 406427 reyescolegiohijase 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts
Efe

La princesa d’Astúries i la seva germana, la infanta Sofia, han començat aquest dimarts les classes a l’escola Santa María de los Rosales de Madrid, on han arribat amb els seus pares, els Reis, en un cotxe que conduïa el monarca.

El reis, Felip i Letizia, han saludat des del vehicle amb les finestretes davanteres baixades –i també les seves filles, a través dels vidres– els reporters gràfics que els esperaven tant a l’arribada com a la sortida del centre, on els Reis han estat una mitja hora.

El Santa María de los Rosales és una escola privada ubicada a la zona residencial d’Aravaca, on la princesa Elionor, que aviat farà 13 anys, comença segon curs d’Educació Secundària Obligatòria (ESO) i la seva germana Sofia, d’11 anys, sisè curs de Primària.

Notícies relacionades

Després d’aquest retrobament amb les classes, les filles dels Reis tindran ocasió de celebrar amb els seus pares d’aquí a quatre dies, dissabte vinent, el 46è aniversari de Letizia, en una jornada sense activitat oficial, després d’un divendres què Felip VI inaugurarà una fàbrica a Sevilla mentre la reina concedeix dues audiències al Palau de la Zarzuela.

Elionor va estrenar dissabte passat la seva activitat institucional fora de Madrid com a princesa d’Astúries en una visita a Covadonga amb els seus pares i la seva germana per commemorar els tretze segles transcorreguts des de la fundació del regne asturià i el centenari de la coronació de la Santina i de la creació del primer Parc Nacional d’Espanya, embrió del dels Picos de Europa.