EN UNA DISCOTECA

Victoria Federica compleix 18 anys

La filla de la infanta Elena i Jaime de Marichalar celebra la majoria d'edat amb una gran festa

zentauroepp44895982 victoria federica de marichalar walking in palma de mallorca180909154202

zentauroepp44895982 victoria federica de marichalar walking in palma de mallorca180909154202 / GCH

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La filla de la infanta Elena i Jaime de Marichalar, Victoria Federica, compleix aquest diumenge 18 anys i per celebrar aquesta data tan especial, el seu germà Froilán li ha preparat una gran festa.

La celebració de la seva majoria d’edat, tindrà lloc aquesta nit en el reservat del Teatre Barceló (antic Pachá), una de les discoteques de moda a Madrid. Està previst que assisteixin nombrosos amics de Victoria Federica, entre ells Pablo Lago, un dels íntims de Froilán, que s’encarregarà de la música.

Gran aficionada als toros i a l’hípica

Una de les grans aficions de Victoria Federica és la tauromàquia, passió que comparteix amb el seu avi, el rei emèrit Joan Carles, amb qui té una afinitat especial. La jove es deixa veure amb molta freqüència a les places de toros. El maig passat, va rebre una bronca a Las Ventas per intentar saltar-se la cua d’entrada de la plaça de toros madrilenya.

Seguint els passos de la seva mare, la jove també sent passió per l’hípica. És molt habitual veure-les juntes en concursos on s’ha convertit en una experta amazona. A més també li agrada la música i acostuma a assistir amb els seus amics a molts concerts.

Notícies relacionades

La segona filla de la infanta Elena, sempre ha estat molt unida a la seva família i si alguna cosa la caracteritza és la seva discreció, per la qual cosa la seva vida sentimental és tot un misteri. Això sí, en els últims dies se l’ha relacionat amb dos toreros, Gonzalo Caballero, amic personal de Froilán i també Andrés Roca Rey que fa unes setmanes li brindava un dels seus toros.