PASSAREL·LA INCLUSIVA

Nova York acull la primera model espanyola amb síndrome de Down

Marián Ávila desfilarà el 8 de setembre i complirà així un dels seus somnis

lmmarco44703701 la modelo marian avila en una imagen de su instagram  agosto180819175221

lmmarco44703701 la modelo marian avila en una imagen de su instagram agosto180819175221

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Es diu Marián Ávila, té síndrome de Down i és l’afortunada model espanyola que el mes que ve, el 8 de setembre, debutarà en la Nova York Fashion Week. Serà a l’Hotel Park Central de Nova York, on participarà en dues desfilades vestida de festa, que és com més li agrada.

El seu Instagram és una reguera de frases de superació –”mirant cap al futur”, “en la baralla la reina soc jo”–, així que no és estrany que als seus 20 anys estigui a punt de viure un somni. Aquest arriba de mà de la dissenyadora Talisha White i d’un "àngel" de la moda anomenat Kenzie Dugmore. "Diuen que els somnis es compleixen. Jo crec que els miracles existeixen. Si us expliqués que qui va llegir la meva història en les xarxes socials i va creure en mi és una nena de 14 anys, que viu a Florida i no em coneix, ¿què diríeu?", diu Marián Ávila en el seu Instagram, on té gairebé 6.000 seguidors i on comparteix fotos amb gent de la moda, com ara Nieves Álvarez, Custo Dalmau i Juna Betancourt.

En el seu blog explica com va ser el fitxatge: “Era una nit d’agost, a la matinada, [pipipi] missatge de Messenger de Kenzie: ‘¡Hola! Soc USA National Miss Citrus State Jr. Teen i visc a Amèrica. Acabo de llegir un article sobre tu que m’ha arribat al cor. ¡M’he adonat que sempre has volgut desfilar en la Fashion Week de Nova York! Resulta que soc filla de la coordinadora de models de la Fashion Week de Nova York. Voldríem fer el teu somni realitat... Si us plau, digues-me si hi estàs interessa’”.

Tota la resta va anar venint. 

Notícies relacionades