ENVOLTAT D'AMICS

Les vacances de l'exministre Màxim Huerta: de la Provença a la Pulla

L'escriptor valencià disfruta d'uns dies a Itàlia després de passar per La Provença

lmmarco43694026 paris  france   10 06 2018   former journalist and author an180817134837

lmmarco43694026 paris france 10 06 2018 former journalist and author an180817134837 / CHRISTOPHE PETIT TESSON

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’ exministre de Cultura Màxim Huerta ha volgut aprofitar l’estiu per descansar i desconnectar del que ha sigut l’any més intens de la seva carrera. Per fer-ho, ha triat França, Itàlia i el País Valencià, la seva terra natal “Viatjar. Assimilar horitzons. Fugir de les coses velles. Arrencar-se de les coses conegudes. Beure el que ve. Tenir ànima de proa”, va ser la frase de Ricardo Güiraldes que va publicar l’exministre a començaments de juliol al costat d’imatges d’ell i la seva amiga Virginia Pizarro a França.

Entre les cristal·lines aigües franceses de Provença, l’exministre confessava un dels seus hobbies: pintar. "M’agrada dibuixar. Ho faig des de petit. Hi havia un pintor al meu poble, Juan Mora, que em deixava estar al seu ‘atelier’ totes les tardes. D’aquells carbonets, olis i aromes d’aiguarràs en queden molts records i aquesta afició que veieu: dibuixar els llocs que visito", escrivia en una publicació en què apareixen algunes de les seves obres.

Màxim Huerta ha tingut temps també d’anar a la seva terra natal i disfrutar amb la seva família i amics. Mostra d’això és la fotografia que va pujar a Instagram on la seva gosseta, Leo, informava de la família Huerta: "La senyora Leo, com a portaveu de la família Huerta, us comunica que tot va bé. Que MH dibuixa, pinta, fa la migdiada i ja ha revisat el nou llibre que publicarà a l’octubre. De temperatura i temperament, ídem. Tot bé. PD: passeja i pren canyes", feia broma.

Notícies relacionades

L’escriptor també ha aprofitat per disfrutar de les seves nebodes, Olivia i Elsa, i presumir dels seus dots artístics. "Aquí pintem tots. Olivia en acció, Elsa pensa en la seva pròxima obra artística, i jo... moro d’amor al veure-les.", escrivia al costat d’una imatge en què apareixen les dues nenes al costat d’ell.

Finalment, Huerta es troba ara a Itàlia, més concretament a la regió de la Pulla, i ha mostrat la seva felicitat al visitar llocs tan impressionants com Alberobello, un enclavament declarat Patrimoni de la Humanidad. A més, com no podia faltar, ha degustat el clàssic menjar italià. "Avui, pizza", escrivia al costat d’una imatge en què apareix amb una capsa de pizza per emportar.