A INDONÈSIA

Els Beckham, en remull a les platges de Bali

Tota la família disfruta de les seves terceres vacances, després de viatjar a Montenegro i a Croàcia

lmmarco33841282 british fashion designer victoria beckham poses as she arriv180817134826

lmmarco33841282 british fashion designer victoria beckham poses as she arriv180817134826 / VALERY HACHE

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El clan Beckham sempre ha fet gala de ser una família molt unida i així ho demostren les imatges que puja Victoria Beckham en les quals solen aparèixer els seus fills entre bromes i barrabassades. L’última és una mica més entranyable i és que es tracta de David Beckham i els seus quatre fills a les aigües cristal·lines d’Indonèsia. L’ex-spice girl, mare i dona orgullosa, ha acompanyat la foto amb un comentari en el qual els anomena 'els seus bebès’. 

Notícies relacionades

Però les vacances en família no estan consistint únicament a prendre el sol i remullar-se a les millors platges asiàtiques, sinó que els Beckham han aprofitat també per contribuir a una bona causa. Victoria Beckham ha pujat diverses imatges en les quals podem veure els seus fills durant les visites de la família a l’illa Sumba de la mà de la Fundació Sumba, que s’encarrega de portar aigua potable, medecines i educació a l’illa.

La família va viure els terratrèmols succeïts al país asiàtic, concretament a l’illa Lombok. Ells es trobaven a Bali, illa veïna, i van poder sentir les tremolors.