PRÒXIMA TROBADA

Pamela Anderson intenta que Donald Trump perdoni la condemna a Assange

L'actriu es mobilitza perquè alliberin el fundador de Wikileaks

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Pamela Anderson ha pres l’exemple de Kim Kardashian, que ha aconseguit alliberar Alice Johnson, després de reunir-se amb Donald Trump, i es planteja anar a parlar amb el president dels EUA per demanar-li que perdoni la condemna a Julian Assange, fundador de Wikileaks, que està refugiat a l’ambaixada de l’Equador a Londres i sobre el qual pesa una ordre d’arrest. 

La intèrpret de Los vigilantes de la playa, va confirmar la seva relació amb el periodista en una entrevista per a The Hollywood Reporter. Anderson va relatar les seves cites secretes amb l’activista. Tots dos es van trobar en diverses ocasions a l’ambaixada de l’Equador, on es troba aïllat des del 2012 per evitar la seva extradició als Estats Units.

Poema d’amor

Notícies relacionades

Unes setmanes més tard es va descobrir que Anderson fins i tot li havia enviat un poema al ciberactivista titulat El meu Julian en qui es referia a ell com l’home "més intel·ligent, interessant i informat que hi ha en l’existència". A més, va admetre que li semblava "bastant sexi".

L’affaire  sembla que va acabar quan la intèrpret va començar a sortir amb l’exfutbolista del Sevilla, Abil Rami. Anderson i Assange encara mantenen una gran amistat: "Li agrada fer-lo somriure. Ella està preocupada pel seu benestar i creu que no ha comès cap crim, sinó que ha sigut tractat cruelment i injustament", ha declarat el representant d’Assange.