MODEL SENSE LLIGAMS

Irina Shayk no es deixa vestir de núvia

La 'top' és a Barcelona com a convidada especial de Pronovias per a la Barcelona Bridal Fashion Week

ialvarez43037373 barcelona    22 04 2018      extra   la modelo irina shayk  180422223016

ialvarez43037373 barcelona 22 04 2018 extra la modelo irina shayk 180422223016 / JORDI COTRINA

3
Es llegeix en minuts
Inés Álvarez
Inés Álvarez

Periodista

Especialista en programes de televisió i sèries

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Les núvies (com les coses bones) sempre es fan esperar, però aquest cop Irina Shayk no va aparèixer vestida de blanc davant l’abundant premsa que l’estava esperant durant més de mitja hora als quarters generals de Pronovias del Prat de Llobregat, sinó que es va presentar enfundada en un vestit negre d’una peça d’aire masculí, el que va considerar perfecte per a ella el director artístic de la firma, Hervé Moreau. I és que aquesta vegada no desfilarà per a ells a la Barcelona Bridal Fashion Week, sinó que serà la seva convidada especial, la padrina de la col·lecció Atelier 2019.

Perquè la top té una estreta relació amb Pronovias des de ja fa uns quants anys, quan la bella russa va arribar a Espanya per viure amb la seva llavors parella, el galàctic Cristiano Ronaldo, i la firma va comptar amb ella des del primer moment com a estrella de les seves desfilades.

I encara que durant tot aquest temps ha demostrat que es posi el vestit de núvia que es posi tots li queden de meravella, Pronovias (fora que tingui guardada una sorpresa d’última hora) no li demanarà en aquesta edició del certamen de moda el que no ha aconseguit encara ni l’actor Bradley Cooper, la seva actual parella i pare de la seva filla Lea De Seine, que acaba de fer un  anyet.

La model, amb dos dels models de la col·lecció Atelier Pronovias 2019. / JORDI COTRINA

La firma només li ha demanat que vingui. I la russa, encara que ara viu als EUA, no ha dubtat a agafar l’avió i presentar-se a Barcelona. «Quan em van proposar anar a Espanya vaig dir: ‘Som-hi’», assegura, atreta, a més, per la truita de patates, el pernil i el seu meravellós clima.

I és que, encara que la model disfruta molt de la seva filla, als sis mesos de donar a llum ja estava a la passarel·la de la Setmana de la Moda de Nova York. Això sí, lluint un modelet que dissimulava els rastres de la seva recent maternitat. I ja hi ha pujat diverses vegades. Cada vegada més recuperada. Ara és evident que ja ho està del tot. I confessa el seu secret per estar  fantàstica fent la seva feina: «Dormir». És sagrat.

Deixar la nena a casa (una cosa que sempre li pregunten a les dones i casualment mai als homes) no li suposa cap problema: «Penso que, encara que siguis mare, pots fer el que vulguis: treballar, viatjar i qualsevol cosa», reivindica la model, fet que la podria fer ingressar de cap al Club de las Malas Madres. A més, la seva resposta destil·la un subtil feminisme. I és que sembla tenir les idees clares: «La dona russa és una dona forta», assegura.

    

MISSATGE ALS JOVES / Des de les seves mesures perfectes, i malgrat aquestes mesures perfectes, s’atreveix a llançar un missatge als joves que se senten pressionats pels físics espectaculars que s’exhibeixen a les xarxes, com Instagram o Facebook : «Han d’estimar els seus cossos, perquè només es viu una vegada. No importa que tinguis una talla 34 o 40. Sigues tu mateix. Has de ser agradable, tenir sentit de l’humor, ser un ésser humà... Els joves ho haurien de tenir en compte. Aquest és el meu missatge».

Notícies relacionades

 De si sonen campanades de casament a la seva llar americana, ni una paraula. Quan diverses dones periodistes intenten treure-li informació, les talla amablement: «Ho sento per aquest woman power, però el senyor esperava abans per preguntar».

Tampoc s’esplaia gaire sobre com creu que serà el vestit d’una núvia que està en capella, Megan Fox, promesa del príncep Harry: «No en tinc ni idea. Ni tan sols sé si hi assistiré». I, abans d’anar-se’n, deixa caure: «No he anat mai a un casament. Aquesta és la meva resposta». ¿Fa broma? Potser. Però, de moment, i pel que ha donat a entendre amb el seu silenci, per ara ni tan sols al seu.