LOVE MACHINE

El secret de Stefan-Pierre Tomlin, l'home que més lliga a Tinder

Amb una mitjana de 20 cites exitoses diàries durant el 2017, el model, pilot, empresari i presentador ofereix una guia infal·lible per ser un crac en l'amor

tinderboy

tinderboy
bio

/

2
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Si Tinder es considera l'aplicació de cites més famosa, Stefan-Pierre Tomlin és el seu Don Joan de l'any (2017), el rei del Tron de Ferro dels Set Regnes de l'amor. Aquest conquistador planetari s'ha guanyat el seu títol a pols, o com es digui en el món de les cites. La seva marca, gairebé inversemblant, és haver aconseguit una mitjana de 20 cites exitoses diàries a través d'aquesta aplicació. Segons l'estadística, aconseguir un matx per cada 15 swipes a l'hora de buscar una cita està pràcticament reservat als déus de l'olimp. Tomlin ha fulminat tots els registres, i per això Tinder l'ha nomenat "l'home que més lliga del Planeta".

Malgrat el seu èxit, el jove londinenc assegura que es va assabentar del seu nou apel·latiu quan es va posar en contacte amb ell el departament de comunicació de Tinder. "Vaig pensar que era una broma. No m'ho vaig arribar a creure del tot fins que em van citar per a una sessió fotogràfica per a la revista Cosmopolitan, en què apareixia amb altres nois i noies amb èxit a Tinder", ha explicat el jove a FCINCO.

El secret del seu èxit

Però, ¿quin és el secret del seu èxit a més d'un evident físic sensacional? Stefan-Pierre Tomlin atresora també altres cartes cinc estrelles. Només cal veure com és la seva presentació a Tinder.

Currículum vite del 'Rei del Tinder', el 2017.

Amb només 27 anys el seu currículum és per emmarcar: cadet de la Royal Air Force d'Anglaterra, model de l'Agència Nemesis, ha participat en programes com First Dates, Love Machine, Celebs Go Dating i Undressed and Dinner Date. Tinder l'ocupa mitja hora al dia i es defineix a Instagram -amb 91.000 seguidors- com a "expert en cites".

Com a tal ha concedit diverses entrevistes a la premsa britànica. A The Independentper exemple, ha explicat que actualment ja ha trobat el seu matx perfecte, té nòvia -Gemma Fowler, de 25 anys-, per això ja no li importa compartir diversos dels seus trucs per enamorar les dones. Després de centenars de cita, ell diu que ja està "fora del mercat".

Aquesta és la guia Stefan-Pierre Tomlin

1/ "Tracta de ser graciós o intrigant, això convida les persones a entaular conversa".

2/ "A les noies els encanten els nois divertits, així que insufla humor al teu perfil"

3/ Assegura't que et fasbones fotos. "El menjar a la boca és un gran 'no'". També recomana evitar les fotos grupals en les primeres tres imatges del perfil. No s'ha de tenir por d'incloure mascotes, a algunes persones els encanten. És millor que cada foto sigui en un escenari diferent, no totes han de ser en discoteques o de vacances. Val la pena incloure'n algunes on se't vegi interessant o informal".

4/ La definició del perfil ha de ser "curta i divertida. La bio de Tinder no és un llibre"

Notícies relacionades

5/ Una vegada aconseguit el matx (la primera temptativa) s'ha d'"evitar parlar d'ex ni de llocs on hagis estat amb ella/elles".

6/ Si hi ha connexió, no esperar més d'una setmana per tornar a quedar.