AL COMPLIR LA MAJORIA D'EDAT

Pepe Navarro demana al seu fill una prova d'ADN

El periodista envia un missatge a Alejandro Reyes, a través d'un programa de televisió

zentauroepp5495606 madrid  28 11 2006  teatro albeniz  concierto pro asociacion180404204116

zentauroepp5495606 madrid 28 11 2006 teatro albeniz concierto pro asociacion180404204116 / PEDRO CARRERO

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Ivonne Reyes va celebrar sense estar-se de res el 18è aniversari del seu fill Alejandro amb una exclusiva a la revista Semana, en què s’observa que el noi s’assembla força a la seva mare. A més a més, la veneçolana, de 50 anys, va dedicar al seu fill una carta al seu blog personal en què reflexiona sobre la maternitat i tots aquests anys al seu costat, i fins i tot va compartir imatges a les xarxes socials. 

L’endemà d’haver complert 18 anys, la presentadora estava compartint l’efemèride, via telefònica, en el programa La Mañana, de TV, quan un col·laborador del programa va transmetre un missatge que Pepe Navarro volia fer-li arribar al jove Alejandro.

«Pepe Navarro vol dir-li al seu fill que ara que ja és major d’edat, aquesta tarda l’espera per anar a fer-se les proves d’ADN junts. Si les proves reafirmen la decisió judicial, no li faltarà un pare mai més a la vida»,  van assegurar al plató de televisió. Després del missatge que va transmetre el presentador del polèmic xou Esta noche cruzamos el Mississippi, la veneçolana es va negar rotundament a parlar sobre el pare legal del seu fill i va ignorar les paraules que Navarro va comunicar a través de tercers.

PROVA DENEGADA

Notícies relacionades

La mediàtica batalla judicial entre la parella per la paternitat d’Alejandro es remunta a uns quants anys enrere i Navarro sempre ha negat ser el pare d’Alejandro i també s’ha oposat a fer les proves d’ADN, un dels motius que va determinar la sentència legal el 2012. I és que des que va néixer, Alejandro ha estat envoltat de controvèrsia sobre si és fill o no de Pepe Navarro. A mitjans del 2017, la justícia va dictaminar que era fill del presentador, però la filla gran d’aquest, Andrea Navarro, va presentar un recurs amb una prova d’ADN que va ser denegat. 

Una demanda basada en una prova científica que el periodista va qualificar de «rigorosa i certa». No obstant, la sala primera del Tribunal Suprem no va admetre a tràmit la demanda i va recordar llavors que els motius establerts per la llei per permetre una revisió són taxats i han de ser identificats en la demanda amb claredat, i que les deman-des de revisió s’han de presentar en un determinat termini legal. Aquest fet va tornar a posar en suspens el debat sobre la paternitat d’Alejandro. Malgrat tot, Ivonne Reyes va afirmar a la revista Semana que el seu fill no s’ha de sotmetre a cap prova. «Alejandro té molt clar qui és el seu pare». Ara s’haurà de veure què decidrà el noi sobre la petició de Pepe Navarro.