CRÍTIQUES A LES XARXES

Javier Ambrossi deixa Twitter arran de la polèmica amb la seva amiga Dulceida

"Estem arribant a uns límits de radicalisme que no comparteixo i que voregen el perill", escriu la parella de Javier Calvo

lmmarco40608212 terrassa  18 10 2017  teletodo  presentaci n nueva temporada180403124153

lmmarco40608212 terrassa 18 10 2017 teletodo presentaci n nueva temporada180403124153 / FERRAN SENDRA

1
Es llegeix en minuts

Javier Ambrossi, un dels Javis, ha decidit prendre una dràstica decisió després de l'onada de crítiques que va rebre la seva amiga i influencerDulceida suscitada després del seu viatge a Ciutat del Cap. El professor d'interpretació de l'última edició d'OT ha deixat Twitter no sense abans explicar els seus motius.

Notícies relacionades

"Me'n vaig d'aquesta xarxa social. Estic superagraït pel carinyo i per totes les coses bones que m'ha donat a mi i als meus projectes però no vull seguir participant en aquesta falsa realitat on constantment es falta al respecte als altres, s'assetja, es multipliquen mentides, s'exageren coses, es generen falsos rius d'opinió i que, la veritat, moltes vegades em fa sentir malament. A mi i a gent a qui estimo. Crec que estem arribant a uns límits de radicalisme que no comparteixo i que vozegen el perill. Respecto profundament la llibertat d'expressió però no vull participar en aquest joc. Us estimo. Ens veiem a Instagram", ha escrit en un comunicat la parella de Javier Calvo.

Aquest dilluns de Pasqua, Dulceida es va convertir entrending topic després de publicar a Instagram unes fotos amb uns nens negres amb les seves ulleres de sol de Miss Hamptons, un model dissenyat per lainfluencer per a la firma. Els internautes no van trigar a plasmar el seu malestar a les xarxes socials: "S'ha marcat un viatge a un poblat on les reserves d'aigua s'estan esgotant per pujar fotos seves banyant-se i regalar-los a aquests nens unes ulleres de sol de la seva marca, pujar-ho a Instagram i cobrar per això", va ser un dels comentaris.