NÒVIOS A 'VELVET'

Miguel Ángel Silvestre i Paula Echevarría, junts a Los Angeles

GRA238. CANNES (FRANCIA), 06/04/2014.- Los actores Miguel Ángel Silvestre y Paula Echevarría durante la presentación de la serie Velvet, que protagonizan, en el MipTV de Cannes. La serie española, ambientada en unos grandes almacenes del Madrid de finales de los años 1950, se emitirá en Italia y Francia. Beta Films anunció hoy, durante la mayor feria audiovisual del mundo, MipTV, la venta de los derechos de emisión a la cadena italiana RAI Uno y a la francesa M6, la primera de las cuales ha adquirido también los derechos para hacer su propia versión. EFE/María Llort

GRA238. CANNES (FRANCIA), 06/04/2014.- Los actores Miguel Ángel Silvestre y Paula Echevarría durante la presentación de la serie Velvet, que protagonizan, en el MipTV de Cannes. La serie española, ambientada en unos grandes almacenes del Madrid de finales de los años 1950, se emitirá en Italia y Francia. Beta Films anunció hoy, durante la mayor feria audiovisual del mundo, MipTV, la venta de los derechos de emisión a la cadena italiana RAI Uno y a la francesa M6, la primera de las cuales ha adquirido también los derechos para hacer su propia versión. EFE/María Llort / María Llort (EFE)

1
Es llegeix en minuts
Redacció

Miguel Ángel Silvestre i Paula Echevarría, que van ser parella fictícia a la televisió, s'han retrobat de nou a la ciutat de Los Angeles, on han immortalitzat diversos moments junts que després han compartit a les xarxes socials. "¡Quina alegria tan gran veure't i veure't així de bé, Miguel!", ha escrit l'asturiana al costat d'una imatge en què se'ls veu a tots dos abraçats.

Echevarría ha viatjat a la ciutat californiana per motius de treball, concretament per rodar una campanya publicitària amb la firma d'ulleres Hawkers, amb qui col·labora i té una línia batejada amb el seu propi nom. Allà, Miguel Ángel Silvestre es va establir fa més de quatre anys, després de despuntar a Espanya, especialment amb el paper del 'Duque' a la sèrie 'Sin tetas no hay paraíso'. Des que passar l'Atlàntic, les coses no li han anat gens malament a l'actor castellonenc, que ha protagonitzat papers a la sèrie de les germanes Wachowsky, 'Sense8', i en l'exitosa saga sobre el narcotràfic colombià, 'Narcos'.

Notícies relacionades

Malgrat les seves agendes, els dos actors van trobar forats per quedar i tornar a veure's. L'amistat que els uneix es va forjar quan interpretaven Ana Rivera i Alberto Márquez a la sèrie 'Velvet' d'Antena 3. Des d'aleshores ha passat el temps i la distància els separa, però les seves recents mostres d'afecte demostren que segueixen mantenint una gran relació d'amistat. De fet, Miguel Ángel Silvestre es desfà en elogis per Echevarría cada vegada que pot. En alguna ocasió ha arribat a dir que són "com germans".

L'actriu, que avui dia segueix pendent del divorci de David Bustamante al mateix temps que refà la seva vida sentimental amb el futbolista Miguel Torres, va aprofitar també els seus dies als Estats Units per fer turisme per una de les ciutats amb més encant del món. Entre els racons únics per on se l'ha vist destaca la platja de Santa Mónica i l'emblemàtic Passeig de la Fama, on ha pogut fotografiar les estrelles de Michael JacksonNicole KidmanCharlize Theron o Anthony Hopkins, entre altres. Echevarría també ha tingut temps de conèixer la vida nocturna de l'urbs californiana, tal com s'aprecia en un dels vídeos que ha penjat a Instagram, on se la veu molt animada amb els seus companys de feina.