DESPRÉS DE 12 ANYS DE MATRIMONI

Donald Trump Jr. i la seva dona confirmen el seu divorci

La parella emet un comunicat conjunt on demanen respecte i privacitat per a la seva família

Vanessa Trump, exmodel i actriu, i Donald Trump Jr. confirmen que han començat el procés de divorci a Nova York / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Donald Trump Jr. i la seva dona, Vanessa TrumpDonald Trump Jr.Vanessa Trump, han oficialitzat la seva ruptura després de sol·licitar el divorci a la Cort Suprema de Manhattan. La parella, tots dos de 40 anys, es van casar el 2005 a la propietat de Donald Trump a Florida, on també va contraure matrimoni el president nord-americà amb Melania Trump.

Ara, tretze anys després i amb cinc fills al seu càrrec, han expressat la seva voluntat de voler portar a terme el procés de divorci de forma cordial i amb la màxima discreció possible. "Hem decidit seguir per camins separats, però sempre tindrem un gran respecte per les nostres famílies. Els nostres fills segueixen sent la principal prioritat. Per això us demanem privacitat durant aquests dies".

"Sempre tindrem un gran respecte per les nostres famílies"

Trump Jr. i Vanessa Trump

La notícia de la separació de Trump Jr. i Vanessa arriba després de diversos dies de rumors, arran d'una publicació al The New York Poston s'explicava que "vivien vides separades". El rotatiu va confirmar els problemes que tenia la parella a través de les declaracions d'alguns dels seus amics més íntims.

Notícies relacionades

 Els seus amics asseguraven que no entenien algunes de les últimes accions del primogènit del president, com per exemple la decisió que va prendre el setembre passat quan va cancel·lar la protecció 24 hores del Servei Secret que vetllava per la seva seguretat, la de la seva dona i els seus fills, al·legant que volia més privacitat

"Trump Jr. ha estat molt ocupat últimament, i Vanessa és una dona devota, però cada vegada se sent més sola", ha destacat una font pròxima a la família. I una altra afegia: "Volen continuar units fins que duri el mandat de Donald Trump com a president, però els seus problemes cada vegada són més difícils de resoldre".