29 maig 2020

Anar al contingut

LA SEVA 15a OPERACIÓ

El rei Joan Carles tornarà a passar pel quiròfan

Serà sotmès a una intervenció quirúrgica al genoll dret

El Periódico

El rei Joan Carles tornarà a passar pel quiròfan

MARIO RUIZ

El rei Joan Carles tornarà a entrar al quiròfan a l'abril per ser sotmès a una intervenció quirúrgica al genoll dret, on se li va implantar una pròtesi fa una mica menys de set anys, segons han informat fonts pròximes a la família.

La Casa del Rei no ha confirmat encara oficialment aquesta operació, que serà la 15a a què se sotmet Joan Carles al llarg de la seva vida i la primera després de la intervenció quirúrgica del novembre del 2013, en què el cirurgià Miguel Cabanela i el seu col·laborador a la Clínica Mayo de Minnesota Robert Trousdale li van implantar una pròtesi definitiva al maluc esquerre.

La setmana passada, el rei emèrit va protagonitzar diversos actes públics, entre els quals els homenatges que van rendir a la seva figura la Reial Acadèmia de la Història i el món dels toros, que li va concedir el premi Ambaixador Universal de la Tauromàquia. A més, va presidir, acompanyat per la reina Sofia, el concert d'homenatge a les víctimes del terrorisme, que cada any acull l'Auditori Nacional, i va viatjar a Xile per representar a Espanya en la investidura del president Sebastián Piñera.