edició limitada de 1.775 polos

Lacoste substitueix el seu cocodril per espècies en perill d'extinció

L'icònic logo de la marca de moda desapareix temporalment per a la campanya animalista 'salveu les nostres espècies'

lacoste

lacoste

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una de les icones més significatives del món de la moda, el cocodril de Lacoste, desapareixerà dels famosos polos per primera vegada en la història de l'empresa. Al seu lloc, ara hi haurà deu espècies en perill d'extinció, decisió que la marca ha pres per sensibilitzar la població sobre la necessitat de preservar la naturalesa.

Notícies relacionades

Aquest canvi no és permanent: es tracta d'una edició limitada anomenada Save our species (Salveu les nostres espècies) que produirà tants polos com nombre d'exemplars de cada espècie viuen en llibertat. Només hi haurà 30 unitats de la marsopa de Califòrnia, però 450 peces de la iguana d'Anegada. En total, sumant tota la col·lecció, es posaran a la venda 1.775 polos, que ja es poden obtenir a través de la pàgina de Lacoste a França.

L'agència encarregada de desenvolupar aquesta campanya amb la marca ha sigut BETC, encara que també hi ha participat la International Union for Conservation of Nature. Els diners recaptats amb les vendes es destinaran a protegir les espècies representades en la col·lecció.