26 d’oct 2020

Anar al contingut

HIMNE POLÈMIC

Sergio Dalma: "A Marta Sánchez se n'hi ha anat l'olla"

El cantant català es planteja contraatacar amb una versió rockera d''El segadors'

Sergio Dalma: "A Marta Sánchez se n'hi ha anat l'olla"

BERENICE BAUTISTA

"A Marta Sánchez, amb tots els respectes, se n'hi ha anat l'olla". Així de contundent es manifesta Sergio Dalma sobre la seva col·lega i la iniciativa de compondre una lletra per a l'himne d'Espanya. El cantant de Sabadell es mostra crític amb la intèrpret de Desesperada en una entrevista al diari basc El Correo.

Marta Sánchez canta la seva versió de l’himne d’Espanya al Teatro de la Zarzuela de Madrid.

"Una tia com ella, amb una de les millors veus d'aquest país i una carrera de 30 anys, quina necessitat tenia de fer una cosa així... sabent a més en el moment tan delicat que estem en temes de nacionalisme", afirma Dalma. "Quan el vaig sentir vaig dir als meus músics: 'Ara hauríem de fer nosaltres una versió rockera d'Els segadors. Amb aquestes coses s'ha d'anar molt amb compte perquè aleshores es parla de tot menys de música. És clar que si volia publicitat l'ha aconseguit", afegeix l'artista català.

En un altre fragment de l'entrevista amb el rotatiu basc, Sergio Dalma parla del procés: "En aquests moments crec que hi ha una sensació de saturació i descontentament. Crec fins i tot que hi ha polítics que s'han fet caca a sobre. Si defenses uns interessos ho has de fer fins al final. No soc independentista però admiro la coherència i la valentia que ha demostrat Oriol Junqueras. No et pots fet enrere perquè et vulguin posar a la presó o hi hagi polítics que aprofitin per tirar més llenya al foc".