TROBADA FA SIS ANYS

El dia que Mónica Naranjo va predir que la nena Amaia arribaria lluny

"D'aquí uns anys volaràs", li va dir la membre del jurat a l'avui guanyadora d''OT' en el concurs 'El número uno'

monica-naranjo

monica-naranjo

1
Es llegeix en minuts

Amaia ha demostrat el seu talent davant del jurat guanyant la nova edició d''Operación Triunfo'. El que és menys conegut és que la membre del jurat del programa i cantant Mónica Naranjo ja va predir el futur esplèndid de la pamplonesa el 2012.

 

Fa sis anys, Amaia i Naranjo van coincidir en un altre espai de talents, El número uno, en què van repetir totes dues els mateixos rols que en aquest OT. Aleshores la concursant només tenia13 anys, i es va enfrontar a l'escenari a Alberto Pestaña, l'artista més veterà d'aquella edició. 

Un consell valuós

L'elecció de Mónica Naranjo va ser decisiva: d'ella depenia si Amaia en quedava fora o continuava el concurs. "Si les persones adultes no estem preparades per a l'èxit, imagina't una criatura", li va dir. Va assegurar que eliminant-la li estava fent "el favor de la seva vida", i va fer una predicció: "Si ara mateix fas una pausa en el camí i el reprens d'aquí uns anys, llavors volaràs".

Notícies relacionades

Just en aquell moment Naranjo es va posar davant d'Amaia de genolls i li va oferir una abraçada demanant-li perdó. "Ens veurem d'aquí uns anys", va afirmar. El que ningú sabia aleshores és que aquestes paraules es farien realitat.

Des d'aleshores Amaia ha seguit a la perfecció el consell de la membre del jurat, perfeccionant els seus estudis de piano i de veu al conservatori. "Com a artista t'adoro, però com a persona t'estimo", li va dir Naranjo després que guanyés la final d'aquesta edició del concurs. Un gest d'amor que contrasta amb el "perdona'm" i l'abraçada de fa només sis anys.