HIGIENE PECULIAR

Chenoa revela que s'unta amb iogurt les parts íntimes

La cantant explica a 'El hormiguero' que utilitza aquest mètode quan està baixa de defenses

hormiguero

hormiguero

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

De les moltes i variades fórmules que hi ha per mantenir la higiene corporal, sens dubte una de les més sorprenents és la que utilitza Chenoa. La cantant va explicar a 'El hormiguero' que quan nota que està baixa de defenses, s'unta les parts íntimes amb iogurt.

La inesperada revelació de Chenoa es va produir dijous passat, 1 de febrer, quan l'artista i l'humorista Carlos Latre van anar al xou de Pablo Motos per parlar del seu programa 'Tu cara me suena'. En un moment de l'entrevista, Latre va treure el tema dels iogurts, i Chenoa li etziba: "¿Voleu parlar de iogurts, de veritat?". 

Latre va intentar canviar de tema comentant que "les reunions prèvies de 'Tu cara me suena' són de tot menys de què farem en el programa", i que "cadascú ve amb les seves mogudes". Però Chenoa semblava disposada a parlar dels lactis i va interrompre el seu company per llançar una defensa dels remeis casolans, com és el cas del iogurt, "que quan tens una baixada de defenses reactiven la flora". Això sí, va precisar que només fa efecte si el iogurt és natural, i que a ella li ha funcionat perfectament. 

Pablo Motos es va interessar per saber com s'aplica aquest remei, i Chenoa no va tenir cap problema a reconèixer que se'l posa "en una part". Quan el presentador li va preguntar a quina, va ser Carlos Latre qui va assenyalar a les parts íntimes de la cantant.

Davant una fórmula d'higiene íntima tan peculiar, la reacció a les xarxes no es va fer esperar. Miguel Iturriaga va dir a Twitter: "Enèsima famosa defensant una teràpia alternativa que no serveix per a res".

Notícies relacionades

Aquesta inutilitat sobre el tractament va ser corroborat a les xarxes per Miguel A. Lurueña, doctor en Ciència i Tecnologia dels Aliments, que recomana a la cantant llegir Julio Basulto, que tracta aquest tema al seu blog.

Basulto cita el NHS Choices, el portal de salut més important del Regne Unit, i adverteix que aquesta mesura casolana "no pot ser recomanada per a les afeccions de la vagina", ja que "actualment no hi ha proves que els probiòtics, tal com els trobem en certs iogurts, siguin capaços de tractar o prevenir la vaginosi bacteriana".