Anar al contingut

ENVELLIT I DESCUIDAT

El cuiner Sergi Arola, crisi econòmica i personal

L'aspecte físic que el xef català llueix a Instagram deixa entreveure que no viu un dels seus millors moments

El Periódico

El cuiner Sergi Arola, crisi econòmica i personal

Oscar Vifer

Dues estrelles Michelin no garanteixen l'estabilitat econòmica i personal. Aquest és l'ensenyament que es podria extreure de la història de Sergi Arola, un reconegut xef que no sembla passar els seus millors moments, tenint en compte les imatges que es poden veure d'ell a Instagram. En aquestes fotografies apareix envellit i amb un aspecte descuidat que fan sospitar el pitjor. El tancament del seu restaurant a Madrid, al setembre -després del seu divorci professional amb la seva exdona-, i els problemes amb Hisenda semblen estar passant factura al cuiner català, que fa uns dies va haver d'anar a Urgències per un atac d'ansietat, segons ha informat el programa de TVE Corazón.

Una situació estranya en algú que passa per ser el deixeble més brillant de Ferran Adrià i que ha arribat a gestionar alhora 14 establiments culinaris. Però el cert és que el 2016 va haver de clausurar el restaurant Arola Gastro que tenia a Madrid, atrapat pels deutes amb Hisenda i per les deteriorades relacions amb la seva exdona, Sara Fort, mare de les seves dues filles. Tres anys enrere, el fisc li havia precintat durant unes setmanes el seu famós negoci per un deute de 148.000 euros amb l'Agència Tributària i de 160.000 amb la Seguretat Social. El dèbit amb bancs i proveïdors s'ha anat inflant, fins a arribar als set milions d'euros, fet que ha situat la seva empresa Fortarola Restauración en el punt de mira de la unitat antifrau d'Hisenda. L'activitat mercantil d'Arola ha quedat reduïda al restaurant LAB by Sergi Arola, al luxós Penha Logna Hotel de Sintra (Portugal), i a la seva tasca com jurat de la versió xilena del televisiu Masterchef.

En el terreny sentimental tampoc li ha anat bé al xef català. Divorciat de Sara Fort el 2012, va iniciar tres anys després una relació sentimental amb la presentadora i model Silvia Fominaya que només va durar quatre mesos. Sort que la ruptura va ser de forma tan civilitzada que el mateix Arola va ajudar la seva exnòvia a obrir el seu restaurant Por la Jeta a la Corunya. "Silvia és una dona meravellosa, plena de virtuts, una mare excepcional i una amiga i parella imbatible. Estic profundament enamorat d'ella, en cada moment estic i estaré on ella em necessiti", va escriure el cuiner fa uns mesos a Instagram.

ACLARIMENT RESPECTE A LA MEVA ENTREVISTA A LA REVISTA NOVA DONA (Segueix...) és bastant més interessant, constructiva i gratificant per al públic, que el morbo (per al meu gust insà i poc constructiu) de la relació que pugui tenir o deixar de tenir amb Silvia Fominaya. Adoro Xile, de veritat, és un país meravellós que m'ha rebut d'una manera increïble i en veritat m'encantaria ben aviat podérselo ensenyar a Silvia, creure'm quan us dic, que Silvia és una dona meravellosa, llena de virtuts, una mare excepcional i una amiga i parella imbatible, que estic profundament enamorat d'ella, que entenc cada una de les seves raons per fer i obrar com consideri en cada moment, i que en cada moment estic i estaré on ella em necessiti. M'agradaria, per acabar, de veritat que es mantingués en els mitjans de comunicacion, a Silvia completament ajena a cap classe de comentari, és mas, puc assegurar-vos que si algú al llarg de tot aquest temps ha sortit perjudicada, ha sigut ella i només ella, respecte a alguna de les meves actuacions, i que ella fidel a la seva manera de ser, ha permanecido discreta en el seu sitio i en cap moment ha entrat o donat cap classe de titular, morbo o escàndol. Moltíssimes gràcies i una cordial salutació a tod@s Sergi Arola

Una publicació compartida de  Sergi Arola (@sergiarola) el 

Sensació de soledat 

En aquesta xarxa social és on s'ha fet més patent la crisi econòmica i personal que viu el cèlebre xef, que ha penjat missatges preocupants per als seus més de 67.000 seguidors. El que crida més l'atenció és el que va penjar l'1 de gener per estrenar l'any, amb una foto seva viatjant en tren cap a Ginebra: "Mateix vagó, mateix tren, mateixa hora però un any més tard... exactament les mateixes sensacions, la mateixa soledat!".

0 Comentaris
cargando