PROBLEMES PSICOLÒGICS

Kendall Jenner presenta un trastorn obsessiu compulsiu

La model confessa la malaltia en una entrevista que ha concedit a Cara Delevingne per a 'Harper's Bazaar'

zentauroepp41525831 beverly hills  ca   january 07   model kendall jenner attend180115204325

zentauroepp41525831 beverly hills ca january 07 model kendall jenner attend180115204325 / George Pimentel

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Kendall Jenner té un trastorn obsessiu compulsiu (TOC). La model ha sigut entrevistada per la seva millor amiga, la també model i actriu Cara Delevingne per a l'edició americana de Harper's Bazaar.

En aquesta entrevista, Kendall ha confessat que té aquesta malaltia: "Tu em coneixes i saps com pel TOC em poden superar les coses més petites. Si alguna cosa no funciona tal com l'he planejada, m'espanto", ha declarat la germana de Kim Kardashian a la seva amiga.  

Atacs de pànic

A més d'aquest trastorn, Kendall ha admès que pateix nombrosos episodis d'ansietat, fet que ha cridat l'atenció dels seus milions de fans en les xarxes socials perquè sempre l'han considerat una persona molt segura de si mateixa.

Notícies relacionades

No obstant, la top afirma: "Tinc molta ansietat, em desperto de matinada amb atacs de pànic. El món necessita amor. Tant de bo tingués el poder d'enviar Cupido per tot el planeta, per cursi que sembli".

"A vegades em sento com una nena corrent i fent l'estúpid amb els amics, però altres vegades només vull seure a casa, prendre un te i veure pel·lícules velles com si tingués 60 anys", ha relatat Kendall sobre com se sent als 22. "He hagut de créixer força ràpid i he hagut de lidiar amb situacions en què la majoria dels joves de la meva edat no estan realment preparats", sentencia l'àngel de Victoria's Secret.