NOVES REVELACIONS

James Franco, acusat d'abusar sexualment de dues actrius

L'actor, que acaba de guanyar un Globus d'Or, ha sigut denunciat per les seves excompanyes de feina

zentauroepp41523199 jgm355  beverly hills  estados unidos   08 01 2018   el acto180109172604

zentauroepp41523199 jgm355 beverly hills estados unidos 08 01 2018 el acto180109172604 / MIKE NELSON

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La lluita contra els abusos sexuals a Hollywood no dona lloc a treva. Poques hores després que James Franco guanyés el Globus d’Or a Millor Actor de comèdia o musical per The Disaster Artist, tres actrius van mostrar el seu rebuig que se li atorgués el premi denunciant a les xarxes que van ser menyspreades per l’intèrpret. 

Dues van afirmar, a més, que les havia assetjat sexualment. En una cerimònia marcada per les condemnes contra els abusos, l’actriu Ally Sheedy va mostrar a Twitter el seu descontentament amb el resultat i va deixar entreveure l’assetjament sofert per part de Franco. «James Franco acaba de guanyar. Per favor mai em pregunteu per què vaig deixar la indústria del cine», va escriure Sheedy

Notícies relacionades

PIN A LA SOLAPA /L’actor californià, de 39 anys, va lluir un pin amb el lema #Timesup («Ha arribat l’hora»), un hash­tag hereu del #MeToo per animar les víctimes que encara no han denunciat els seus agressors des que va sortir a la llum el cas Weinstein.             

La intèrpret Violet Paley també va acusar Franco. « ¿Te’n recordes de la vegada que em vas abaixar el cap al teu penis exposat al teu cotxe?, va dir. Per una altra banda, l’actriu Sarah Tither-Kaplan es va sumar a les crítiques al pin que lluïa Franco, i va recordar una escena en comú on l’actor, presumptament, va mostrar el seu menyspreu pel seu treball.