CARN DE 'TRENDING TOPIC'

¿Donarà una altra vegada la campanada Cristina Pedroche amb el seu vestit?

La presentadora manté el secret sobre la indumentària que lluirà a la gala de la nit ce Cap d'Any d'Antena 3

lainz36740155 170101192955

lainz36740155 170101192955

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Creix l'expectació sobre les campanades de la nit de Cap d'Any d'Antena 3, i bona part de la culpa la té Cristina Pedroche, que ha penjat un vídeo a Instagram en què se'n riu dels seus 'haters', i manté el secret sobre el vestit que lluirà, que cada any ha sigut més transparent. Només se sap que Pronovias vestirà per tercera vegada la presentadora amb un disseny exclusiu de Hervé Moreau, director artístic de la firma de moda nupcial. 

Pedroche, que assegura ser "transparent" en tot, el té elegit des de mitjans d'any. I promet que no deixarà indiferent a ningú. "Tornaré a muntar-la. Podria anar tota tapada, però no ho vull", va prometre al juny a 'Vanity Fair'.

El vestit de tul negre de la presentadora de La Sexta, el més comentat de la nit de Cap d’Any a Twitter. / YOUTUBE / DAVID ÁLVAREZ GARCÍA

Amb Frank Blanco (La Sexta, 2014)

Amb aquelles campanades va començar tot. Va aparèixer Pedroche amb el seu company i presentador del programa 'Zapeando', lluint un vestit negre de tul amb puntes totalment transparent. Ella no va deixar de moure's, deixava gairebé al descobert la seva roba interior, del mateix color. "Tu creus que porto alguna peça vermella?", va preguntar a Blanco, no sense picardia. Es va convertir en 'trending topic'. 

Cristina Pedroche desvela el seu vestit per a les campanades. / periodico

Amb Carlos Sobera (Antena 3, 2015)

Notícies relacionades

Com va donar la campanada l'any anterior, es va animar a tornar amb les transparències, aquesta vegada amb Carlos Sobera com a company de balcó. Primer va aparèixer tapada amb una capa, per allò de crear més expectació, i el seu company la va ajudar a treure-se-la per mostrar un transparent i ajustat vestit cru adornat amb 20.300 vidrets que servien per tapar el més just. El model, una creació de Pronovias, havia comportat 350 hores de realització. Va tornar a triomfar.

lainz36739857 fin de a o 2016 antena 3 alberto cgicote y cristina pedroch170101192652

Amb Alberto Chicote (Antena 3, 2016)

L'any passat, la dona del xef David Muñoz es va atrevir amb un vestit amb el cos cenyit, amb escot cor en vellut blau fosc, tot ell esquitxat d'estrelles. La faldilla també era de tul blau fosc amb 'degradé' de vidre de bohèmia. El vestit anava acompanyat d'una jaqueta bolero de tul vidre amb 20 estrelles brodades amb brillants de vidre i 25 tires realitzades en cristall de bohèmia. Va tornar a provocar debat, mems i comentaris variats a les xarxes socials.