A 'SÁLVAME DELUXE'

Ada Colau: "Vaig tenir una nòvia italiana"

"Tampoc ho vaig explicant, però tampoc ho he d'amagar", diu l'alcaldessa

adacolau-salvame

adacolau-salvame

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha visitat aquesta nit el plató de Sálvame Deluxe (Tele 5) i ha explicat coses quotidianes de la seva vida personal. Quan el presentador, Jorge Javier Vázquez, li ha preguntat per la primera vegada que es va enamorar, ha explicat: "Vaig tenir primer un nòvio i després un nòvia italiana. Paolo, ell, i Elena, ella, amb 19, 20, 21 anys. Era la primera vegada que m'enamorava d'una dona. Va ser una relació llarga, de dos anys. Teníem un munt d'amics gais, formava part del nostre entorn. Tampoc ho vaig explicant, però tampoc ho he d'amagar. Visca l'amor i que cadascú estimi a qui vulgui", ha declarat l'alcaldessa, que ha afegit: "Potser ni els meus assessors ho sabien. Encara que hi va haver alguna altra relació, va ser l'única dona a la meva vida", ha recordat.

Notícies relacionades

Al marge de les qüestions polítiques, l'alcaldessa i candidata d'En Comú Podem ha reconegut que sempre va ser "la rara de la classe". "Era diferent de les meves companyes. Vaig tenir la meva època, em vaig emborratxar com a bona adolescent, vaig sortir de festa. En aquella època se sortia. I a mi m'agradava i m'agrada ballar. Em torno boja amb Alaska i A quién le importa i de petita vaig ser fan de Sting. M'agradava moltíssim".

Colau, de 43 anys, i la seva parella, Adrià Alemany, membre de l'executiva de Barcelona en Comú, són pares de dos nens, Luca, de 6 anys, i Gael, nascut l'abril d'aquest any.