Neix Gael, el segon fill d'Ada Colau

La mateixa alcaldessa de Barcelona ho ha comunicat a través de les xarxes

1
Es llegeix en minuts
TONI SUST / BARCELONA

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha tingut el seu segon fill, Gael. El primer, Luca, té sis anys. Ha sigut la mateixa Colau la que ha comunicat el naixement a través de les xarxes socials.

Colau ha donat a llum en un hospital públic de Barcelona (el consistori no ho ha confirmat, però, segons sembla, és l'Hospital del Mar). L'alcaldessa ha rebutjat fins ara, en ocasions amb cert disgust, parlar sobre com afrontarà el permís de maternitat, tenint en compte que en altres casos figures públiques han sigut criticades per incorporar-se immediatament a la feina.

Colau iniciarà normalment el seu permís maternal de 16 setmanes, i evidentment no assistirà al ple municipal de divendres. Els tinents d'alcalde la reemplaçaran i el primer, Gerardo Pisarello, actuarà com a alcalde accidental en els casos en què sigui necessari.

FLEXIBILITAT

Notícies relacionades

No obstant, no es descarta que Colau aparegui en alguns actes si es troba bé, així com la possibilitat que cedeixi part del temps de què disposa legalment a la seva parella, Adrià Alemany. 

Pisarello també ha celebrat el naixement a través de les xarxes.