DIVA A TIFFANY

María Teresa Campos conquista Nova York disfressada d'Audrey Hepburn

La popular presentadora ha viatjat amb les seves filles a la Gran Poma per gravar un especial nadalenc

fotonoticia 20171202164621 980

fotonoticia 20171202164621 980

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La tornada de Las Campos promet i és que des de Mediaset han tirat la casa per la finestra. Les tres dones de la família han creuat l'Atlàntic per gravar una part de la temporada a Nova York. El viatge ja va començar amb problemes per l'excés d'equipatge de Terelu, però encara hi ha més anècdotes: Las Campos estan deixant empremta a la Gran Poma.

Aquest divendres vam saber de primera mà com estan vivint l'experiència i la gran expectació que estan causant. Raúl Prieto, el director de  la producció va connectar en directe amb Sálvame i va explicar que les Campos estaven aprofitant molt bé la visita comprant regals nadalencs.

Carmen Borrego va tenir problemes amb el visat a l'aeroport, Terelu va costar 1.200 euros més a la productora per emportar-se l'armari senser i María Teresa Campos va estar retinguda al control de seguretat.

Davant de Tiffany

Notícies relacionades

Però això no queda aquí, María Teresa Campos va sorprendre caracteritzada d'Audrey Hepburn a l'aparador de l'emblemàtica joieria Tiffany ¿Fins on estan disposades a arribar les Campos per a la nova temporada del seu reality?

Però el cert és que la caracterització va ser perfecta, es va desfer del voluminós pentinat a què ens té acostumats per fer-se un recollit elegant, un vestit negre de màniga llarga i un ostentós collaret de perles per recrear l'escena d'Esmorzar amb diamants, a la qual no li faltava ni un detall, amb un got amb xocolata i una pasta.