SOBRE EL POSSIBLE DIVORCI

Paula Echevarría: "La pilota està ara a la teulada de David"

"Les coses respecte a nosaltres no han canviat", diu l'actriu en un nou acte promocional

lmmarco40421712 madrid  spain   october 05   actress paula echevarria attend171005154204

lmmarco40421712 madrid spain october 05 actress paula echevarria attend171005154204 / Eduardo Parra

3
Es llegeix en minuts

Això és com un partit de tennis que dura i dura. El disputen dos jugadors, en aquest cas David Bustamante versus Paula Echevarría, 40 i 35 anys respectivament, actriu i influencer ella, cantant sortit d’'Operación Triunfo' ell, i ja saben que parella desaparellada. Un matx que avança en la mesura que hi ha algun compromís promocional pel mig o alguna cosa a celebrar, tipus comunió o aniversari de la filla que tenen en comú, Daniella, de 9 anys.  

Ahir dijous qui va moure de nou la seva cabellera Pantene va ser Paula Echevarría a Madrid. ¿Per dir què? Doncs que per la seva banda, com deia la cançó, la vida segueix igual. «La pilota està a la seva teulada. Heu de preguntar-li a ell. Les coses no han canviat». Temps mort.

Així responia l’ara noia Mediaset sobre si és cert, o no, que Bustamante hauria començat amb els tràmits per fer legal una separació que, ho hem vist i llegit, va arribar a rang d’assumpte nacional des que la mateixa Paula digués per la seva boca allò de: «A casa meva passen coses» i les portades i els programes del cor sortissin amb allò de «ja es veia venir».

"La primera de saber-ho seria jo"

La popular actriu de la sèrie 'Velvet' va assegurar que la relació amb qui segueix sent legalment el seu marit està en el mateix punt i hora des que a l’abril passat va saltar la notícia de la ruptura de la parella. Echevarría ha insistit una vegada i una altra que el cantant càntabre no li ha comunicat res sobre un possible divorci. «Vull creure que la primera a qui l’hi diria seria a mi. Vaig veure el David abans-d’ahir i vam parlar de coses, però no d’això. Si pren la decisió, doncs l’altre l’acceptarà», va afegir.

La veritat és que la situació ha canviat, perquè Bustamante s’ha traslladat a un àtic a Pozuelo de Alarcón, a uns 15 quilòmetres de la casa on ara viu la seva exdona amb la seva filla, i de la qual és propietari al 80%. «La primera persona que va trucar per ensenyar-l’hi va ser a mi. Tenim una relació estupenda. Ell ve a casa amb la seva clau», assegura.

Notícies relacionades

«És casa seva i seguirà sent-ho. Ell ve i està a casa amb mi i amb la nena», va explicar l’actriu. Echevarría, que segons sembla també fa temps que té intenció de canviar de domicili, va insistir que tant ella com David segueixen sense tenir res clar i va tornar a ressaltar que en aquesta situació no hi ha hagut mai personatges dolents ni bons. «He patit, és clar. És una separació física de moment amb una persona amb qui he compartit 12 anys de la meva vida. Clar que dol», va assegurar recalcant que estima amb bogeria el pare de la seva filla. 

Paula no va esquivar tampoc les preguntes dels periodistes sobre la poca gràcia que li fa al cantant trobar-se amb una càmera de televisió. «Jo el veig bé. Està il·lusionat amb la nova casa que s’ha comprat. Està content i la seva carrera artística va bé». Però al sentir que ella apareix amb molt millor aspecte –fa uns dies va estar convidada per la firma de llenceria francesa Etam a la seva desfilada a París–, va voler  tallar el tema:  «No frivolitzarem sobre aquesta qüestió. És una separació física amb una persona camb qui he compartit 12 anys de la meva vida. I això dol, i tant que sí», va confessar l’asturiana.