EXEMPLE D'AMOR INCONDICIONAL

Selena Gómez se sotmet a un trasplantament de ronyó donat per una amiga

L'òrgan de la cantant estava molt deteriorat com a conseqüència del lupus que pateix

selenagomezinstagram

selenagomezinstagram

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

Selena Gómez ha compartit a Instagram una foto que és un exemple d'autèntica amistat i amb què ha volgut explicar als seus fans el motiu pel qual no ha promocionat els seus últims llançaments musicals. Abans de l'estiu la cantant, de 25 anys, s'hauria sotmès a una operació de trasplantament de ronyó donat per la seva amiga l'actriu Francia Raisa

A la instantània es veu les dues amigues agafades de la mà, somrients i mirant-se als ulls, en una habitació d'hospital, després de la intervenció. 

"Soc conscient que els meus fans s'han adonat que he estat desapareguda durant l'estiu i s'han preguntat per què no he promocionat la meva nova música, de la qual estic molt orgullosa. Vaig descobrir que necessitava un trasplantament de ronyó a causa del lupus i m'estava recuperant. Ho necessitava per salut", explica.

"T'estimo molt, germana"

"Vull donar les gràcies públicament a la meva família i a l'increïble equip de metges pel que han fet per mi, abans i després de la cirurgia. I finalment, no hi ha paraules per descriure l'agraïment a la meva amiga Francia Raisa. Em va donar el millor regal i va fer un sacrifici al donar-me un ronyó. Em sento realment beneïda. T'estimo molt, germana".

Una història així és lògic que hagi tingut més d'un milió de 'm'agrades'. 

Notícies relacionades

El lupus, una malaltia autoimmune que pot afectar qualsevol òrgan, va tenir la cantant retirada dels escenaris des d'agost del 2016 fins a novembre del mateix any. 

Èxits personals i professionals

Superat aquest entrebanc, l'artista texana viu ara un dels seus millors moments: està enamoradíssima del raper Abel Makkomen Tesfaye, més conegut per The Weeknd; està triomfant amb el seu disc 'Bad Liar' i com productora de la sèrie 'Por 13 razones', i, a més, protagonitzarà el pròxim projecte cinematogràfic de Woody Allen.