FOTOS DE FA ANYS

Els famosos es posen nostàlgics

Cantants i actors usen el seu Instagram per penjar fotos de joventut

antonio-banderas-collage

antonio-banderas-collage

2
Es llegeix en minuts
David Parreño Mont / Barcelona

Tenim una nova tendència que es consolida. Els famosos estan usant les xarxes socials, a més de per anunciar tant un feliç embaràs com una ruptura amistosa, per posar-se nostàlgics. Deu ser perquè es fan grans o perquè recorden els éssers estimats que ja no són amb ells. El cas és que la plataforma ideal per a aquest exercici és Instagram. Alguns fins i tot han incentivat la participació dels seus seguidors amb petits ‘jocs’, com Miguel Bosé. El cantant, de gira aquests mesos, ha penjat un pòster de quan ballava cantant 'Super Super man' i 'Linda' ja fa bastantes dècades. Miguel demana als seus fans quin els agrada més.

L'autor de ‘Morenamía’ també ha penjat una tendra foto d'adolescència, cos a cos amb la seva mare Lucía. “Meravellós record”, diu.

També se'n recorda de la seva mare Eugenia Martínez de Irujo. La duquessa de Montoro, que aquest estiu ha passejat el seu amor, Narcís Rebollo, per aigües eivissenques, ha penjat recentment diverses fotos de la seva mare, Cayetana de Alba, que va morir el novembre del 2014. 

En una de les imatges, en blanc i negre, s'hi veu la seva filla Cayetana amb la seva àvia. "Em fonc amb aquesta foto. Les dues tanuca", escriu Eugenia, que ja va presentar a la primavera una col·lecció de joies per a Tous dedicada precisament a la seva mare.

David Beckham, a més de gran, també s'ha posat nostàlgic amb una foto antiga d'ell amb la seva mare aprofitant el seu aniversari. “Feliç aniversari a una de les mares més increïbles i l'àvia que qualsevol podria desitjar”, escriu. 

L'actriu Paula Echevarría, protagonista d'un culebró que ens ha acompanyat durant tot l'estiu, ha penjat una foto retro comparant la gran semblança de la seva mare, els anys 60, amb el personatge que interpretava ella a la sèrie 'Velvet', Ana Rivera. Coincideixen fins i tot en la bossa.

Als 63 anys, John Travolta també ha recordat els seus anys de 'Grease' en un moment en què es parla d'una possible reunió dels seus protagonistes en el 40è aniversari de la pel·lícula, l'any que ve.

Les velles pel·lícules 

Una altra actriu molt donada a recórrer a l'àlbum de fotos és l'exdona d'Antonio BanderasMelanie Griffith ha complert els 60 el 9 de agost i ha compartit amb els seus seguidors una imatge de quan va interpretar el 'thriller' eròtic 'Doble cos', dirigida per Brian de Palma el 84, quan ella a penes en tenia 30. "Cos esplèndid", escriu.

Per la seva banda, el seu Antonio també ha mirat cap al passat en un any complicat per a ell i el seu cor. El dia del seu aniversari, el 10 d'agost, apuntava: "Com passa el temps... D'aquesta foto pot ser que hagin passat 53-54 anys”.

Notícies relacionades

A la llista també podríem sumar dos cantants amb molts seguidors, com Alejandro Sanz i Pablo Alborán, que aquest 8 de setembre torna amb nou disc després d'un parell d'any de silenci. El malagueny ha estat aquest estiu prenent aire i nedant molt per al que se li acosta. I de tant en tant, ha esquitxat les seves entregues a Instagram amb imatges de promoció o de concerts d'anys enrere. 

Moltes d'aquestes imatges porten adossats 'hashtags' #Recuerdosdeunavida o #TBT, de l'expressió anglesa 'Throwback Thursday', que en espanyol significa 'Jueves de antaño'. Aquesta etiqueta s'utilitza a les xarxes socials cada dijous per compartir fotos antigues amb els seguidors.