ES DESCONEIX COM ES TROBA

L'actor Luis Merlo, hospitalitzat amb pronòstic reservat

L'actor arribava a l'Hospital General de Villalba de Madrid acompanyat per dos amics, visiblement inflat i amb dificultats per parlar

ialvarez35963147 luis merlo170712200736

ialvarez35963147 luis merlo170712200736

1
Es llegeix en minuts

L'actor Luis Merlo, intèrpret de 'La que se avecina ', de Tele 5, ha sigut ingressat d'urgències el 12 de juliol a la matinada en un hospital del nord de Madrid, segons han informat des de LOVE. Es desconeixen els motius de l'ingrés, i tant el pronòstic com el diagnòstic són reservats.

Segons testimonis presencials, la família de l'artista sembla molt preocupada per la situació i intenta portar la situació amb molta discreció.

Notícies relacionades

El fill dels també actors Carlos Larrañaga i María Luisa Merlo acaba de gravar la 10a temporada de la 'La que se avecina', sèrie a la qual es va incorporar en la novena i on dona vida a Bruno, un pianista neuròtic i inestable que pateix una depressió per una crisi sentimental i acaba creant-se una gran dependència de la seva terapeuta.

L'any 2009 també va ser hospitalitzat per estrès derivat, segons sembla, per un excés de feina. L'actor,que compaginava feina a la televisió i el teatre, aleshores estava representant l'obra teatral {'Arte}', que va ser suspesa, i va haver de fer repòs.