VACANCES AMB MOCADOR VERMELL

Pipe (abans Froilà de Marichalar) es mou pels Sanfermines en transport públic

El nebot gran del Rei viatja en 'villavesa', nom que reben els busos a Pamplona

jgblanco34666485 felipe juan froil n de marichalar durante la feria taurina d170710101220

jgblanco34666485 felipe juan froil n de marichalar durante la feria taurina d170710101220 / GDG

1
Es llegeix en minuts
IOSU DE LA TORRE / BARCELONA

Que Felip Joan Froilà de Tots els Sants de Marichalar i Borbó era el personatge de la Casa Reial espanyola que més joc podia donar a la premsa de la cosa torna a confirmar-se a Pamplona per Sant Fermí. El fill de la infanta Elena Jaime de Marichalar ha sigut descobert fent servir transport públic a bord d’una villavesa, que és com s’anomenen a la capital navarresa els busos que uneixen els barris amb altres localitats pròximes, com Villava, la pàtria de Miguel Induráin. De Villava, les villaveses. I dels Borbó, Pipe, que és com anomenen a casa al net gran de l’emèrit Joan Carles, segons es descobreix llegint la marquesa Mariángel Alcázar. 

Notícies relacionades

A la foto s’endevina Pipe entre aixelles, darrere d’un probable escorta amb visera. Fora de l’enquadrament hi deu ser la seva nòvia, Mar Torres-Fontes, una neta del propietari de l’empresa càrnia Del Pozo. 

Membre del club dels solters d’or, segons un portal de la cosa del cor,  l’abans Froilà (19 anys) assisteix a les corrides dels Sanfermines després de disfrutar amb la seva noia d’uns dies de vacances a Eivissa. Pipe va començar a cridar l’atenció el 22 de maig del 2004 quan se’l va descobrir darrere una cortines del Palau Reial contemplant els nuvis acabats de casar Felip Letizia