ENTREVISTA A 'HARPER'S BAZAAR'

Emily Ratajkowski: " La gent no vol treballar amb mi perquè tinc els pits massa grossos"

L'actriu, considerada una de les més sexis del món, se sent discriminada pel seu cos

zentauroepp39179659 model emily ratajkowski on holidays in cannes  france foto g170705184433

zentauroepp39179659 model emily ratajkowski on holidays in cannes france foto g170705184433 / RIPTIDEPIX COM SPLASH NEWS

1
Es llegeix en minuts

Emily Ratajkowski ha afirmat que la mida dels seus pits li complica aconseguir feina a Hollywood. En una entrevista per a l'edició australiana de 'Harper's Bazaar', la model i actriu ha confessat que se sent discriminada pel seu cos. "Hi ha una cosa que em passa a mí i és que em diuen: 'Oh, ets massa sexi'. Això se'n gira en contra perquè la gent no vol treballar amb mi perquè els meus pits són massa grossos", ha lamentat.

Segons Ratajkowski, "això sembla que va contra la dona, la gent no vol treballar amb mi perquè els meus pits són massa grossos", es lamenta. "¿Què passa amb els pits? Són una cosa femenina bonica que necessita ser celebrada. ¿A qui li importa? Si són grossos, si són molt petits... ¿Per què hauria de ser un problema?", es pregunta la jove, que va saltar a la fama pel clip de la cançó 'Blurred lines' de Robin Thicke.

Notícies relacionades

La intèrpret de 'Perdida', que sempre s'ha mostrat defensora dels drets de la dona, ha aclarit a l'entrevista que no tenir complexos amb una mateixa i ser feminista "no són coses excloents". A més, ha parlat de com la seva parella, el músic i productor Jeff Magid, amb qui manté una relació des del 2014, també la recolza en les seves decisions.