A MAÓ

La presentació oficial de la nòvia de Pau Gasol

El jugador dels Spurs va assistir amb la seva parella, Catherine McDonnell, al casament de Sergio Llull

zentauroepp39132231 gra219  mah n  menorca   01 07 2017   el p vot de los memphi170703133212

zentauroepp39132231 gra219 mah n menorca 01 07 2017 el p vot de los memphi170703133212 / DAVID ARQUIMBAU

1
Es llegeix en minuts

A més de l’enllaç de Leo Messi i Antonella Rocuzzo, el cap de setmana passat es va celebrar un altre casament d’altura, el de Sergio Llull.

El jugador del Reial Madrid es va casar amb la seva nòvia, la granadina Almudena Cánovas, a l’església de Santa Maria de Maó i davant la presència d’alguns companys de pista, com Felipe Reyes, Ricky Rubio i Rudy Fernández, que hi va assistir amb la seva dona, Helen Lindes. També hi van anar el televisiu Dani Martínez i els germans Marc i Pau Gasol, aquest últim acompanyat per la seva nòvia, Catherine McDonnell, que s’ha convertit en un personatge públic arran de la seva relació amb el jugador dels San Antonio Spurs de la NBA.

El pivot català la va presentar com la seva nòvia la primavera del 2016 amb unes imatges romàntiques a Instagram en una platja de Cancún.

 

 

El cap de setmana passat, Cat, com li diuen els amics i la família, va fer la primera aparició pública com a nòvia de Gasol en el casament de Sergio Llull, a Menorca, i va destacar per la seva gran discreció.

La nòvia de Gasol, de 28 anys, va cursar estudis de comunicació i negocis a la Universitat de Southern, Califòrnia, va treballar com a reportera d’esports per a les cadenes ABC News i Fox, i des de fa tres anys exerceix com a vicepresidenta de la firma de serveis financers Guggenheim Partners, amb seu a Nova York.

A causa de l’interès generat per l’esdeveniment i l’assistència de tantes estrelles del bàsquet, l’ajuntament va tancar el trànsit al centre de Maó una hora abans del casament per raons de seguretat.

Notícies relacionades

Al voltant de l’església es van congregar un gran nombre de curiosos que volien veure el seu conveí, la núvia i els famosos coneguts jugadors. Els convidats es van desplaçar després a la Mola, a l’entrada del port, per celebrar el casament.