Neymar trenca (una altra vegada) amb la seva nòvia

El jugador del Barça acaba la seva relació amb l'actriu brasilera Bruna Marquezine, que havia reprès a principis d'any

Neymar anuncia el final de la seva relació amb lMarquezine, amb qui havia reiniciat la seva relació amorosa. / EFE VÍDEO

Neymar anuncia el final de la seva relació amb lMarquezine, amb qui havia reiniciat la seva relació amorosa.
lmmarco38871403 gente 13 06 2017 foto de instagram de neymar con su novia170613180116

/

1
Es llegeix en minuts

El jugador del Barça Neymar Jr, de 25 anys, ha anunciat en una subhasta benèfica a São Paulo que la seva relació amb l'actriu brasilera Bruna Marquezine, de 21, ja és història. "És l'última vegada que parlo de la meva vida personal, perquè no m'agrada. Però sí, ens hem separat", ha declarat el futbolista als periodistes, abans d'entrar al luxós hotel on se celebrava la gala. El rebuig de Bruna a casar-se amb Neymar és la causa de la ruptura, segons publica el mitjà brasiler UOL.

Notícies relacionades

"Va ser una decisió de les dues parts. Espero que ella sigui feliç, la vida segueix. Hem acabat com a bons amics", ha declarat el davanter del Barça i de la 'canarinha'.

Aquesta és la tercera vegada que l'astre brasiler i l'actriu trenquen la seva relació. Van començar a sortir el 2013, però abans de començar el Mundial del Brasil del 2014 es van separar, encara que després van tornar durant els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro. A principis d'any, Neymar i Bruna ho van intentar per tercera vegada, tot i que sembla que els dos joves no estan preparats per comprometre's per a tota la vida.

Temes:

Neymar