NOIA DE REVISTA

Tania Carrasco, portada d''Interviú'

"El gueto em va ensenyar que tots som iguals", assegura

lmmarco38914143 170616171352

lmmarco38914143 170616171352

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Tania Carrasco va néixer i va créixer AL districte madrileny de Carabanchel, com Rosendo, El Langui o l'actriu María Valverde. Va viure entre entre paios i gitanos i es va convertir en una dona autèntica. “El gueto em va ensenyar que tots som iguals”, assegura la jove, que és portada del número d''Interviú' que es posa a la venda aquest dilluns. 

Notícies relacionades

Tania va saber que hauria de buscar-se la vida, així que va deixar aviat el seu casa, va estudiar Filosofia a la Universitat Complutense i va aprendre a ballar, mentre creixia la seva tirada pels tatuatges, els 'piercing' i la suspensió corporal mitjançant ganxos. Ara, aquesta actriu que confessa haver fet de tot per sobreviure, ha muntat una companyia de teatre 360º amb la intenció de mostrar les arts escèniques més transgressores. I confessa que el seu gran somni és participar en algun dels muntatges de La Fura dels Baus.

A més, amb 'Interviú' s'ofereix un especial aniversari ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’ amb les pretendentes més desitjades i una enquesta per votar la favorita. 

Temes:

Interviú