David Bustamante i Paula Echevarría, molt afectuosos en la comunió de la seva filla Daniela

L'actitud del càntabre i l'asturiana a l'entrada i la sortida de l'església de San Vicente de la Barquera, malgrat haver-se separat a l'abril, dona peu a especulacions sobre una possible reconciliació

El cantant David Bustamante i l’actriu Paula Echevarría durant la comunió de la seva filla Daniela / GTRES / VÍDEO: EUROPAPRESS

1
Es llegeix en minuts

«El que ha unit Déu, que no ho separi l’home», diu la doctrina cristiana. Però arran de les últimes imatges de David Bustamante Paula Echevarría, ahir, a San Vicente de la Barquera (Cantàbria), es podria dir: «El que ha unit una comunió...». Perquè malgrat que el cantant i l’actriu es van separar a l’abril per causes encara no confessades, aquest acte tan familiar va servir perquè tornessin a passar un dia junts amb la seva filla Daniela, la protagonista. El que no es podia esperar és que se’ls veiés mostrant tanta complicitat i afecte.

Amb la imatge de tots tres feliços es va posar fi al rumor que hi hauria tensió entre ells al veure’s obligats a assistir junts a aquest dia tan especial i al rum-rum que l’actriu havia decidit celebrar la cerimònia a Madrid, amb la resta dels companys d’escola de la nena, i no a San Vicente de la Barquera, el poble de Bustamante. Però no va ser  així, i la comunió va tenir lloc a l’església de Santa María de los Ángeles.

ATENCIONS I PETONS

Notícies relacionades

El càntabre, amb un vestit fosc amb armilla, va estar en tot moment pendent de la nena i d’Echevarría, a qui va cedir el pas i va agafar per la cintura amb normalitat mentre pujaven per les escales de l’església. Així mateix, l’asturiana, que duia un vestit estampat rosa amb una sola màniga i una diadema a joc, no va dubtar a deixar-se fotografiar fent un petó al pare de la seva filla.

Després, tots es van traslladar al restaurant Annua, dirigit per Óscar Calleja i que acaba de rebre la segona estrella Michelin.