22è ANIVERSARI DE LA SEVA MORT

Les Flores recorden el seu germà Antonio

Lolita i Rosario publiquen a les seves xarxes socials imatges en blanc i negre del petit de la família, mort el 30 de maig de 1995 d'una sobredosi

rosario-lola

rosario-lola

1
Es llegeix en minuts
Vega S. Sánchez
Vega S. Sánchez

Periodista

Especialista en animals, plantes i curiositats

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El 30 de maig de 1995 va morir el cantant Antonio Flores, el petit de la saga de cantants fruit del matrimoni de la cantant Lola Flores 'La Faraona' i del guitarrista Antonio González 'El Pescaílla'. El també compositor, pare de l'actriu Alba Flores, va morir 15 dies després que ho fes la seva mare.

Aquest dimarts, 22 anys després de la seva mort, les seves germanes Lolita i Rosario han volgut recordar el petit de la família, tristament mort als 33 anys. Rosario, la petita de les Flores, ha penjat, tant al seu compte de Twitter com al d'Instagram, una foto en blanc i negre del "meu indi, el meu germà, el meu ésser, la meva ànima":

Lolita, que alguna vegada ha confessat que s'havia sentit "culpable" de la mort del seu germà Antonio, ha sigut més breu, també al seu compte d'Instagram:

Antonio Flores va ser trobat mort el dia 31 per una sobredosi de barbitúrics i alcohol a la casa familiar d'El Lerele a Alcobendas (Madrid), a la cabanya que la seva mare li havia construït al jardí per tenir-lo a prop. El menor dels Flores, que es va trencar la mà d'un cop de puny contra la paret el dia de la mort de Lola, va passar els últims dies tancat a la casa de La Moraleja amb el seu pare: cap va anar a la vetlla ni a l'enterrament de Lola Flores.

Malgrat la seva prematura mort, és autor de grans èxits, com 'No dudarías':

Notícies relacionades

o la també mítica 'Siete vidas':

Però no només va fer música: el fill de La Faraona també va ser actor en sèries de televisió i en pel·lícules com 'Sangre y arena' (1989), que va protagonitzar Sharon Stone.

Temes:

Rosario