CASORI MOLT ANUNCIAT

El casament de Risto Mejide i Laura Escanes se celebra sota el mantra 'estimar-se #toelrato'

El presentador d''All you need is love...o no' (T-5), de 42 anys, i la model de 21 han celebrat el seu enllaç davant unes 500 persones en una masia d'Argentona

undefined38523145 combo boda risto mejide alta resolucion170520221538

undefined38523145 combo boda risto mejide  alta resolucion170520221538
zentauroepp37294021 risto  mejide  y  laura  escanes  foto instagram170511195913

/

3
Es llegeix en minuts
MIREYA ROCA / INÉS ÁLVAREZ / BARCELONA

Dos anys després de trobar-se, i enamorar-se, a Instagram, i més d'un des que ell li demanés la mà des de dalt de l'escenari d'un cine, el comunicador Risto Mejide, de 42 anys, i la model Laura Escanes, de 21, ja són oficialment marit i muller. La parella ha confirmat el seu amor aquest dissabte, 20, davant les gairebé 500 persones que han assistit en aquesta assolellada tarda de maig a la Masia Mas Cabanyes d'Argentona (Barcelona), on s'ha celebrat l'esperat enllaç.

Els espectaculars jardins d'aquesta bellíssima casa senyorial del segle XVI han sigut el lloc escollit per oficiar la cerimònia i oferir l'aperitiu. No obstant, el convit i la festa posterior han tingut lloc a l'interior, en una gran sala amb vista a aquella frondosa vegetació. Al declinar oficiar l'acte l'actual alcalde de la localitat, de la CUP, ho ha fet un exalcalde, Josep Masó, de Tots per Argentona.

LAURA ESCANES / INSTAGRAM

Risto Mejide i Laura Escanes.

Els nòvios han arribat al matí, però els convidats més matiners han començat a desfilar a partir de les cinc de la tarda. Entre ells hi havia companys de Mejide, com David Guapo, Irene Junqueras, Santi Millán i Edurne, així com el Pare Ángel, Pilar Rahola, Mónica Cruz, Paolo Vasile, Josep Antoni Duran Lleida, Luis del Olmo i Sandra Barneda, a més de bloguers i 'influencers' com Dulceida. 

MÒBILS PROHIBITS

Fins al lloc han arribat quatre autocars amb convidats procedents de Barcelona i de Madrid, encara que alguns també arribaven en cotxe. A tots els han demanat la identificació i es comprovaven els baixos d'alguns dels vehicles com a mesura de seguretat.

Així mateix, per evitar que poguessin fer fotografies amb els seus telèfons mòbils, a les invitacions s'advertia que estava prohibit entrar amb ells al recinte o serien requisats. Amb això es pretenia evitar que circulessin fotografies espontànies sobre l'enllaç, ja que els nòvios han donat l'exclusiva a la revista ¡Hola!, a la seu de la qual aniran diumenge al matí per seleccionar les fotos.

G-3

Risto Mejide conversa amb els periodistes a Argentona.

CAVA PER ALS PAPARAZZIS

No obstant, el comunicador ha tingut un detall amb els periodistes i paparazzis parapetats a l'altre costat de la barrera, ja que ha anat a saludar-los, vestit amb jaqueta, samarreta i  texans negres, i els ha explicat que no veia la núvia des del matí. Així mateix, els ha obsequiat amb una copa de cava per fer-los més suportable l'espera de més detalls del casament.

Com que el pastís és una creació d'Escribà: un enorme mural de colors amb 500 broquetes i dues figures de xocolata que en lloc dels tradicionals nòvios representen una geisha i un samurai. I que el càtering és del Grup Nomo, que serveix menjar japonès. A més, els convidats rebran com a record una fragància de Drops&You, '42' i 21'.

Un altre dels secrets més ben guardats, lògicament, ha sigut el vestit de la núvia. Només se sabia que lluiria dos vestits, un per a la cerimònia, creat per la dissenyadora Rosa Maria Clarà, i un altre per a la festa posterior. En el precasament, que també es va celebrar al Mas Cabanyes, va lluir un altre model que ha penjat a Instagram.

ABSÈNCIA PATERNA

Sembla que, tal com s'havia anunciat, no ha assistit a l'enllaç ni el seu pare ni altres membres de la família paterna, per no estar d'acord amb aquest casament, però la seva mare, Anna Espinosa, i el seu germà no van voler faltar a un dia tan especial per a la jove model. De fet, a falta de la presència paterna, ell ha sigut qui ha portat la núvia a l'altar.

Així mateix, com havia avançat Escanes amb una foto penjada a Instagram, les dames d'honor han sigut cinc amigues seves, i Julio, el fill de Risto, de 7 anys, l'encarregat de portar les aliances, que han sigut realitzades amb or fos de les seves famílies, obra de l'orfebre gallec i campió paralímpic Pablo Cimadevila.

ARTISTES DE 'GOT TALENT'

Notícies relacionades

També és probable que a la festa actuïn alguns participants del concurs ‘Got talent’ (Tele 5),  de l'última edició del qual va ser jurat el nuvi, com el mag cubà Joel Armando, i el grup de música dels anys 60 i 70 Los Mickys.

Amb l'enllaç, Mejide i Escanes, que diumenge passat mostraven al programa 'Planeta Calleja' la seva aventura africana de la mà de l'aventurer Jesús Calleja, confirmen que, a pesar de la seva diferència d'edat (ell en té 21 més), el seu apassionat idil·li anava realment de debò i que, com rubriquen en els seus missatges a les xarxes socials, es pensen seguir estimant #toelrato.