PUJA A PLANTA

Terelu Campos: "L'ictus ha sigut en un lloc dolentíssim"

"Estem esperant l'evolució, que és més lenta del que ens agradaria", ha explicat la filla de la popular periodista

La millora deTeresa Campos: Passarà a planta / periodico

1
Es llegeix en minuts

La periodista María Teresa Campos, de 75 anys, que dimarts passat va patir un ictus, està estable i ahir va experimentar una «lleu millora» que va permetre la seva sortida de l’UCI de l’Hospital Universitario Fundación Jiménez Díaz i el seu trasllat a planta, segons va confirmar la seva filla Terelu Campos al programa de Telecinco Sálvame, del qual és col·laboradora.

Ahir va ser també la seva filla, qui va informar de l’evolució de la seva mare als mitjans que fan guàrdia a les portes de l’hospital des que es va conèixer el trasllat de la popular presentadora. «Encara que la lesió no ha sigut gaire gran, sí que ha afectat una zona dolentíssima», va assegurar durant una transmissió en directe amb el programa. 

Tal com ha revelat la seva família, ahir se li va fer una ressonància magnètica el resultat de la qual determinarà l’abast de les seves lesions i el seu posterior tractament. «Teresa està animada, una mica millor. Els metges han decidit passar-la a planta i per a ella això és fonamental», va explicar la seva filla gran, Carmen Borrego, en unes declaracions recollides per la revista ¡Hola!.

Segons Borrego, la isquèmia cerebral li ha afectat el múscul òptic i això fa que no hi vegi amb nitidesa, «però els metges pensen que el recuperarà». Tant Terelu Campos com Carmen Borrego han passat a l’hospital la major part del temps i han agraït públicament les mostres de suport rebudes així com l’atenció prestada per l’equip mèdic.

María Teresa Campos fa dècades que està vinculada a la televisió, en concret des de les seves primeres aparicions a Televisió Espanyola als anys 80, quan va treballar en programes amb Jesús Hermida. 

Notícies relacionades

Els seus últims treballs a la petita pantalla van ser a l’espai ¡Qué tiempo más feliz!, recentment cancel·lat per Telecinco, i Las Campos, un reality show familiar (a sota, una imatge de l’espai) en què apareixia amb les seves filles i la seva actual parella, Edmundo Bigote Arrocet. 

La presentadora precisament ha demanat a les seves filles que no informin del que ha passat la seva parella, que és a Hondures participant com a concursant en el programa Supervivientes.