MISSATGES A INSTAGRAM

Paula Echevarría carrega contra la revista '¡Hola!': "Prou de manipular"

L'actriu acusa la revista de mentir al publicar com a exclusiva fotos de promoció del seu perfum de fa un any i assegura que no parlarà del seu marit. La revista manté que les fotos van ser cedides en exclusiva i que l'actriu n'estava al corrent

 

 

4
Es llegeix en minuts

L'actriu Paula Echevarría ha tret les ungles i ha volgut parar-li els peus a la mare de totes les capçaleres de la premsa rosa, la revista '¡Hola!'. L'asturiana ha trencat el silenci, però no per parlar de la seva separació de David Bustamante, una crisi que està sent escrutada amb lupa des de fa setmanes i des de tots els fronts, sinó per carregar contra '¡Hola!' i la seva portada d'aquesta setmana.

En un missatge difós al seu compte d'Instagram, on té 1,7 milions de seguidors, l'actriu reprodueix la imatge i acusa la revista de "mentir" i "manipular" al publicar dimecres passat com unes fotos en exclusiva les fotos promocionals del seu perfum 'Sensuelle' realitzades l'any passat i distribuïdes al seu dia a tots els mitjans. 

 

 

"Em sembla indignant que una revista, se suposa que de prestigi com '¡Hola!', manipuli la informació al seu aire amb l'objectiu ¿de què? ¿vendre més revistes? ¿Riure's de la gent que les compra? ¿Omplir pàgines sense importar-li qui es carrega? Aquest "primer posat" i aquestes "fotos en exclusiva" no són més que unes fotos fetes l'any passat com a promoció del meu nou perfum, #Sensuelle, unes fotos que després del llançament d'aquest perfum s'envien a tots els mitjans de comunicació acompanyats d'una nota de premsa amb la seva descripció. Si d'aquí aquesta revista decideix mentir dient que són exclusives i transformar-les en un reportatge on sembla que jo m'he lucrat d'una situació personal de la qual ni m'he pronunciat ni ho faré mai, se m'escapa de les mans", escriu la protagonista de la sèrie 'Velvet', que assegura, a més, que són dues vegades que ha passat una cosa semblant. 

"BARBARITATS SOBRE LA MEVA VIDA PERSONAL"

L'actriu reflexiona també sobre la situació per la qual està passant i reparteix estopa també contra altres mitjans. "Fa gairebé dos mesos que sento a la televisió i llegeixo en titulars barbaritats sobre la meva vida personal, la del meu marit i, el que és molt més greu, d'una nena de 8 anys sense que cap de nosaltres hagi obert la boca ni per confirmar ni per desmentir res i ni ho faré.. però crec que ja està bé. Prou de manipular, de malinformar la gent, d'omplir minuts de programes i pàgines de revistes amb mentides. Sempre he tingut bona relació amb la premsa i la premsa amb mi. Entenc la vostra feina i la respecto i entenc que si considereu que una cosa és notícia en parleu. Ni tan sols demano que no ho feu.. però si ho feu, feu-ho bé, amb la veritat per davant i si no la sabeu, millor ser prudents." I llavors cita Shakespeare: "És millor ser rei del teu silenci que esclau de les teves paraules". El seu text ha aconseguit en poques hores més de 50.000 m'agrada. 

RESPOSTA D'¡HOLA!'

Per la seva part, la revista '¡Hola!' ha contestat aquest dijous en el seu compte d'Instagram: "El reportatge fotogràfic de Paula Echevarría que es publica tant a la portada com a l'interior de la revista '¡HOLA!' és exclusiu. Totes aquestes ¿imatges van ser cedides per la fragància Sensuelle, amb l'autorització i el coneixement de l'actriu, i han sigut publicades per '¡HOLA!' en termes dignes i respectuosos. Aquestes fotografies es van cedir a la revista tres dies després de la presentació i roda de premsa de la fragància, que va ser la primera aparició pública de l'artista després de saltar la notícia de la crisi en el seu matrimoni¿".

 

 

"DEIXEU-NOS VIURE TRANQUILS"

Fa uns dies va ser el cantant càntabre David Bustamante qui, alterat davant la presència de mitjans gràfics a la porta de la vivenda familiar, va esclatar: "Per favor, no hi haurà més declaracions. Està patint una nena, els nostres pares, els esteu matant a poc a poc. De veritat, Deixeu-nos viure tranquils. No és normal, sembla que hem fet una barbaritat. Ens veurem i potser ja no serem tan generosos, tan amables i tan educats com hem sigut sempre", va assegurar llavors. 

El curiós és que, uns dies després, el cantant va ser portada de la revista '¡Hola!' amb unes fotos fetes al far de San Vicente de la Barquera en què apareixia amb la seva filla Daniela, mentre estaven disfrutant d'uns dies de vacances per Setmana Santa abans que la nena passés a Candàs, la localitat asturiana on va néixer Paula i viu la seva família, la resta dels dies de festa. Per la qualitat d'aquelles fotos i tot i que no hi havia declaracions, tenien l'aspecte d'haver sigut pactades. 

 

Notícies relacionades

 

El 4 d'abril va transcendir que Bustamante i Paula Echevarría vivien separats, com van confirmar fonts pròximes a la parella. Des d'aleshores només ella ha contestat en una concorreguda presentació, precisament del seu perfum i de la qual va sortir plorant, amb un enigmàtic: "A casa meva passen coses". El matrimoni, això sí, ja no conviu al domicili familiar, on s'ha quedat Paula Echevarría amb la seva filla Daniela.