A PUNT DE PLORAR

Paula Echevarría: "El temps dirà"

L'actriu ha presentat el seu perfum a la premsa i ha tirat pilotes fora sobre la seva separació de Bustamante

Paula Echevarría: ’El dia que hagi de dir alguna cosa, la diré’. / ZIPI-EFE / EUROPA PRESS VÍDEO

3
Es llegeix en minuts

L'expectació ha sigut màxima i algun programa, com l''Espejo público' d'Antena 3, fins i tot ha connectat en directe. Paula Echevarría ha presentat aquest dimecres a Madrid el seu nou perfum, Sensuelle, davant un bon grup de periodistes, entre els quals sobresortia a primera fila el veterà Jesús Mariñas, que esperaven que l'actriu confirmés o desmentís la seva separació amb el cantant David Bustamante. Després de posar amb un vestit beix clar en el 'photocall', Echevarría s'ha enfrontat als mitjans només 48 hores després que la notícia de la seva separació saltés a la premsa.

"Estic nerviosa perquè encara que estic acostumada a les càmeres això imposa, quin enrenou". Malgrat això, l'actriu ha agafat aire per afirmar: "Passen coses a la meva vida i a casa meva, com a totes". I rotundament ha assegurat: "El dia que passi alguna cosa d'això, ho sabreu". Preguntada sobre com ho farien, Echevarría ha declarat: "Al carrer, amb els reporters que em segueixen". I ha deixat clar que l'encara matrimoni no té previst fer cap exclusiva.

"Ara no hi entraré, de veritat", ha repetit sense parar. "Ni jo em pronunciaré, ni ell ho farà. Agraeixo l'afecte amb què se'm tracta però és que no em pronunciaré [sobre el que està dient]. Mentre David i jo no parlem... El temps dirà. David i jo ens estimem moltíssim", ha dit l'actriu asturiana, sense confirmar ni desmentir res.

"NO DIRÉ RES"

Sobre les imatges de Bustamante, de 35 anys, entrant a la casa familiar aquest dimarts, l'artista, de 39 anys, ha comentat: "És casa seva, casa nostra, no només casa meva. És normal que estigui allà".

Echevarría tampoc ha volgut parlar de divorci. "No sé d'on surten tantes coses i tampoc diré quina part és certa i quina no és certa del que s'ha publicat. Algunes ho són i altres no. Sabeu que no acostumo a mentir i que quan hi ha hagut crisi jo no he dit res i ha passat el temps". La protagonista de 'Velvet' ha demanat finalment respecte. "Per favor. He hagut de veure com em relacionen amb el meu maquillador, que és amic meu des de fa molts anys. I per favor, hi ha una nena petita enmig i us demano respecte", referint-se a la seva filla Daniela, de 8 anys.

Després d'enfrontar-se al que ha sigut sens dubte l'acte publicitari més tens en la seva carrera fins ara, Echevarría, que ha acaparat aquest dimecres totes les portades de la revista rosa ('¡Hola!', 'Semana', Lecturas', 'Diez Minutos'), ha hagut d'abandonar l'acte, celebrat a l'hotel Gran Meliá Palacio de los Duques, sobrepassada per l'emoció i amb llàgrimes als ulls.

Els rumors sobre la seva separació després de 10 anys junts, que han sigut confirmada per amics pròxims, van saltar dilluns passat i fins i tot van entristir l'expresident càntabre Miguel Ángel Revilla, que va estar en el casament, i així ho va fer constar en un tuit.

Notícies relacionades

Bustamante tampoc ha dit res aquests dies. Després de passar uns dies amb la seva família a San Vicente de la Barquera, va tornar dimarts a Madrid i se'l va poder veure en un cotxe tot terreny entrant a la vivenda que va compartir amb l'actriu fins fa uns mesos després de recollir la seva filla del col·legi.

El cantant càntabre i l'actriu asturiana van contraure matrimoni el juliol del 2006 a la basílica de Covadonga, en una cerimònia en què no van faltar les gaites. Es van conèixer a Lanzarote i van mantenir un nuviatge de nou mesos abans de donar-se el sí, vull.