PROJECTES PROFESSIONALS

David Bustamante reapareix a les xarxes després d'un mes inactiu

El cantant tria una imatge laboral per publicar al seu compte d'Instagram la seva primera foto com a home separat

 

 

1
Es llegeix en minuts

Després d'estar inactiu gairebé un mes a les xarxes socials, David Bustamante ha compartit una imatge sense Paula Echevarría en la seva vida. "Gran dia de feina a @universalspain. Aviat hi haurà novetats #GraciasPorEstarAhí @armandix_martin @manuelmartos78", ha apuntat el cantant, amb una imatge en blanc i negre en què surt Manuel Martos, fill de Raphael i músic, i Armand Martín, el seu representant.

Notícies relacionades

L'intèrpret de 'Como yo te amé' ha triat així els seus nous projectes professionals com a inici de la seva nova etapa com a home separat a Instagram. Ho fa un mes després de publicar les últimes fotos. Concretament, van ser durant el cap de setmana anterior a fer-se pública la separació de la parella. El càntabre compartia un parell de vídeos amb el seu pare i germans, en qui s'ha refugiat en aquests moments difícils.

Ara, l'artista ha tornat per reprendre la seva activitat i centrar-se en la feina, el seu gran refugi després de la seva separació, que s'espera que es faci oficial amb un pròxim comunicat als mitjans.